Vestingen

|Vestingen
Vestingen 2017-04-07T11:29:55+00:00

De prachtige rivier de Vecht verbindt deze sfeervolle vestingsteden. Het ideale uitgangspunt voor een gezellig bedrijfsuitje met uw collega’s!

Een strategisch belangrijk punt, deze gezellige vestingstad. Ontdek het gave Vestingmuseum en proost met uw collega’s op één van de leuke terrasjes!

Op pad in de kleinste én oudste vestingstad van Nederland met uw collega’s. Ontdek de historie met een leuke teambuilding programma!

Als onderdeel van de vestingdriehoek, kun je Woudrichem leuk combineren met andere historische plekjes tijdens uw evenement!

Hollandse Waterlinie

De Oude Hollandse Waterlinie werd in de 17e eeuw gebouwd ter bescherming van Nederland. In de 19e eeuw kwam Utrecht hierbij en werd het de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze laatste bestaat uit 46 forten van Pampus tot aan de Biesbosch. Langs deze weg vind je niet alleen forten, maar ook vele bunkers, batterijen en vestingsteden.

Stelling van Amsterdam

De Stelling van Amsterdam was een verdedigingslinie rondom Amsterdam en is gebouwd rond de 20e eeuwwisseling. Deze linie is 135 km lang en heeft 45 forten van Pampus, via IJmuiden tot aan Edam. Sinds 1996 is de Stelling onderdeel van de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Offerte aanvragen