Kies voor één van de vestingen tijdens uw bedrijfsuitje en proef de historie bijna letterlijk in deze charmante stadjes! Bij uitjes in de vestingen blijft u niet op één locatie, maar gaat u op ontdekkingstocht door de smalle straatjes. Maak kennis met lokale producten tijdens een hapje en een drankje, daag uw collega’s uit met de Vesting Challenge – een soort speurtocht 2.0 die we ook nog eens kunnen personaliseren op uw bedrijf of volg een workshop van één van de ambachtelijke inwoners.

Muiden – Weesp

Onder de rook van Amsterdam vindt u deze twee sfeervolle vestingen. De prachtige rivier de Vecht verbindt Muiden en Weesp en is een ideaal uitgangspunt voor een gezellig bedrijfsuitje met uw collega’s. Muiden ligt aan de monding van het IJsselmeer en dus uw uitje combineren met een vaartocht, of met sloepje over de Vecht, dit zijn onder andere de mogelijkheden in Muiden en Weesp.

Naarden-Vesting

Een strategisch belangrijk punt, deze gezellige vestingstad. Ontdek het gave Vestingmuseum en proost met uw collega’s op één van de leuke terrasjes. Naarden ligt zeer centraal in Nederland (aan de A1) en heeft vele leuke activiteiten en mooie gebouwen voor een perfect evenement. Volg bijvoorbeeld een workshop kanonnier en schiet zelf een kanon af!

Nieuwpoort

Ga op pad in de kleinste én oudste vestingstad van Nederland met uw collega’s. De stervormige vesting met zijn aarden wallen en bastions is een voormalig havenstadje aan de Lek en is onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie. Wist u dat het stadhuis van Nieuwpoort ook in Madurodam is te bewonderen?

Woudrichem

Als onderdeel van de vestingdriehoek, kun je Woudrichem leuk combineren met andere historische plekjes zoals met de boot naar Slot Loevestein tijdens je bedrijfsuitje. Sluit je evenement af in één van de heerlijke restaurants zoals in de voormalige gevangenis.