Unieke vergaderlocaties vindt u ongetwijfeld op één van onze forten. Ver van de sleur van alledag kunt u zich helemaal focussen op het doel van de dag. Ontdek de unieke locatie waar het kabinet zijn laatste vergadering hield voor de Tweede Wereldoorlog. Of beleg uw brainstorm in een bomvrije poterne. Mogelijkheden zijn er volop en de ene locatie is nog unieker dan de ander.

Unieke vergaderlocaties op de Nederlandse forten

De Nederlandse forten liggen zonder uitzondering op een unieke locatie. Ze liggen midden in het groen op nog geen steenworp afstand van de hectische stad. Die bijzondere locatie danken we aan de Kringenwet die voorschreef dat men niet mocht bouwen in de directe omgeving van een fort. Als gevolg hiervan vinden we deze unieke vergaderlocaties dichtbij grote steden en soms zelfs midden in de stad. Maar nog steeds in alle rust, verborgen in het groen.

Moderne vergadergemakken

Onze forten zijn eeuwenoud, maar voorzien van de modernste vereisten voor een vergadering. Wilt u een beamer met scherm? Is wifi een vereiste? Heeft u andere hulpmiddelen nodig? Wij regelen het voor u, zodat u ongestoord kan vergaderen.

Mogelijke forten met unieke vergaderlocaties

Unieke vergaderlocatie voor grote en kleine groepen

We bieden u mogelijkheden voor grote en kleine groepen. Forten zijn er namelijk in alle soorten en maten. Variërend van een klein en intiem torenfort tot een groot en robuust pantserfort. We hebben dan ook vergaderruimtes voor tien tot vijfhonderd personen. En natuurlijk kunt u uw vergaderingen spreiden over verschillende ruimtes in het fort. Zo kunt u deelvergaderingen houden en een plenaire bijeenkomst in een grote ruimte. Wilt u een meerdaagse vergadering? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. En wij kijken direct naar de beste overnachtingsmogelijkheden en de transfer naar het vergaderfort.

Een ontspannende vergaderbreak

Niemand houdt het vol om urenlang achtereen te vergaderen. Daarom verzorgen wij ook ontspannende en energieopwekkende vergaderbreaks. Wij bieden een keur aan activiteiten die uw vergadering een extra dimensie geven. Kijk ook eens bij onze activiteiten voor teambuilding.

Uitstekende catering

Onze forten staan garant voor een uitstekende catering. Ze zijn uitgerust met moderne keukens, zodat we de inwendige mens optimaal kunnen verzorgen. Uiteraard zorgen we ervoor dat het eten en drinken tijdens de vergadering optimaal is. Wilt u tussendoor een lunch? Dat kan. En wilt u uw vergadering afsluiten met een aangeklede borrel of een stoere barbecue. Informeer dan eens bij onze event managers naar de mogelijkheden.

Mogelijke activiteiten op unieke vergaderlocaties