Met meer dan twintig forten door heel Nederland, ontvangt Fort Evenementen u graag op één van deze forten voor unieke bedrijfsuitjes met uw personeel of relaties. Onze forten zijn prachtig gelegen en bijzonder geschikt voor een geslaagd bedrijfsuitje middenin de natuur. Hieronder stellen we graag een paar van onze forten aan u voor.

Mogelijke locaties voor unieke bedrijfsuitjes

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Topfort voor grote en kleine groepen

Vlakbij Rotterdam en Den Haag ligt Fort 1881, een topfort voor grote en kleine groepen. Dit fort is gelegen aan de Nieuwe Waterweg en ademt nog volop historie. Wel is het fort inmiddels voorzien van alle moderne voorzieningen, om zo unieke bedrijfsuitjes te kunnen verzorgen. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie in de buurt van Amsterdam? Fort Diemerdam is een mooie plek middenin het groen, maar toch vlakbij de A1. Dankzij de mooie omgeving van dit fort worden kantoor beslommeringen direct bij aankomst vergeten. De conducteurswoning die direct naast het fort ligt, is verbouwd tot een modern paviljoen met heerlijk uitzicht over het fortterrein. Fort Diemerdam biedt plek voor tal van activiteiten voor zowel vergaderingen en teambuilding activiteiten als bedrijfsfeesten en personeelsuitjes.

Teambuilding voor iedereen

Het Fort Ministerie biedt teambuilding voor iedereen en is speciaal ontwikkeld voor Topfort 1881. Dit spelprogramma is bijzonder geschikt als onderdeel van unieke bedrijfsuitjes, want u treedt in de voetsporen van het kabinet dat hier lang geleden heeft vergaderd. Met het uitvoeren van diverse opdrachten verzamelt u in teamverband miljoenennota’s. U bepaalt zelf welke onderdelen gespeeld worden binnen dit geweldige teambuilding programma, zoals bijvoorbeeld een mini escaperoom of Fort Memory. Dit teambuilding programma is exclusief te boeken bij het unieke Fort 1881. Staan duurzaamheid en creativiteit centraal tijdens uw unieke bedrijfsuitje? Denk dan eens aan Fort Reaction, waarbij uw gasten in teamverband werken aan een bouwsel van gerecyclede materialen. Door vooraf zelf een thema te bepalen, zoals bijvoorbeeld rollen, stoten of hangen, ontstaan de meest bijzondere creaties die tijdens de finale iedere keer weer voor enorme hilariteit zorgen.

Mogelijke activiteiten voor unieke bedrijfsuitjes

slecht weer scenario

Zelfs het Hollandse weer gooit geen roet in het eten tijdens onze unieke bedrijfsuitjes, want de forten beschikken (bijna) allemaal over binnenruimtes waar onze activiteiten naar verplaatst kunnen worden en zo bieden we altijd een slecht weer scenario aan. Wel zo prettig om te weten als u de organisatie van uw bedrijfsuitje dit jaar op zich heeft genomen. Uiteraard beschikken de forten ook over cateringmogelijkheden voor een lunch, borrel of diner om uw unieke bedrijfsuitje mee af te sluiten. Neem contact met ons op om het ideale programma voor uw bedrijfsuitje samen te stellen en uw cateringwensen met ons te bespreken. Wij helpen u graag!