Ons motto bij de teamuitjes die wij organiseren is dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn! Of je nu account manager bent, directeur of barman, iedereen moet een onbezorgde dag hebben. Dit begint al bij de keuze van de locatie. De forten in Nederland zijn prachtig gelegen, hebben allemaal een heerlijk buiten terrein én bijzondere binnenruimtes (voor als het weer niet helemaal mee zit).

Teamuitjes voor iedereen

Omdat wij vinden dat de teamuitjes voor iedereen leuk moeten zijn, ontwikkelen wij met een creatief team altijd onze eigen groepsactiviteiten. Op deze manier kunnen jullie kiezen wat het beste bij jullie past. Hierin gaan we vaak zelfs nog een stapje verder. Zoals bijvoorbeeld de Fort Gamble op Fort Uitermeer. De doe en denkopdrachten die jullie in teams gaan doen, kiezen jullie vooraf zelf uit. En als u het leuk vindt, kunnen we een aantal onderdelen ook nog helemaal personaliseren!

Mogelijke locaties voor teamuitjes

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

 • Capaciteit: 12 - 500
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Maak unieke teams

Maak voor uw activiteit unieke teams door middel van de “teamconfigurator”. Hierbij vullen alle deelnemers vooraf een vragenlijst in, met vragen als hoe laat stond jouw wekker vanochtend en wat is je huisnummer? Met de antwoorden gaan wij de teams samenstellen. Tijdens de activiteiten moeten de teams er dan achter komen waarom ze aan elkaar gekoppeld zijn. Dus een extra dimensie aan de teamuitjes. Zo leer je elkaar nog beter kennen!

Compleet verzorgde teamuitjes

Bij Fort Evenementen organiseren wij met veel plezier compleet verzorgde teamuitjes. Zo ontvangen wij jullie op locatie met een lekker kopje koffie én een kleine introductie over de bijzondere locatie. Hierna gaan jullie een door jullie zelf gekozen activiteit doen, zoals de Fortland Games waarna we jullie dag afsluiten met een gezellige barbecue. Natuurlijk is dit slechts een opzet en denken wij graag met jullie mee in jullie wensen.

Veiligheid voorop

Bij ons staat veiligheid voorop. Alleen dan kun je een onbezorgd teamuitje beleven. Zo organiseren wij de activiteiten met de nodige afstand, verzorgen wij tijdens de teamuitjes voor meerdere desinfectie plaatsen en wordt er vooraf en tijdens de groepsactiviteiten géén alcohol geschonken. Hiermee proberen wij zoveel mogelijk risico’s te vermijden en iedereen te laten genieten van een ontspannen dagje uit.

Mogelijke activiteiten tijdens onze teamuitjes

v1 fort diy2

Fort DIY

Een gezellig teambuilding programma dat je zelf deels samenstelt én begeleidt!

 • Programma op maat, binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • Plezier en samenwerken!
 • Op de meeste forten mogelijk

Bekijk deze activiteit »

v1 fort discovery

Fort Discovery

Een uitdagend en sportief teambuilding programma waarbij je het programma vooraf zelf samenstelt.

 • Programma op maat, binnen en buiten
 • Duur: 2-4 uur
 • Teambuilding en sportief
 • Exclusief op Forteiland IJmuiden

Bekijk deze activiteit »