Op zoek naar een bijzondere locatie voor een teamuitje in Rotterdam? Denk eens aan een historisch fort met tal van mogelijkheden. Onze bijzondere fortenlocaties in de buurt van Rotterdam en Den Haag maken elk teamuitje onvergetelijk. Zo biedt Fort 1881 in Hoek van Holland plaats aan twintig tot vijfhonderd personen voor een uniek teamuitje.

topfort
Fort 1881

Fort 1881topfort

Hoek van Holland, Zuid-Holland

  • Capaciteit: 25 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Historisch, authentiek

Teamuitje in Rotterdam organiseren?

Eén van de best bewaarde forten van de Oude Hollandse Waterlinie is Fort Wierickerschans. Het fort bevindt zich middenin het Groene Hart en heeft tal van mogelijkheden voor een teamuitje rondom Rotterdam. Ook Fort 1881 in Hoek van Holland ligt lekker centraal en beschikt over een historische sfeer gecombineerd met alle moderne gemakken. Ideale locaties voor een teamuitje waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Teamuitje met Fort Ministerie

Boek voor uw teamuitje Rotterdam eens het bijzondere teambuilding programma Fort Ministerie. Dit spel is gebaseerd op de ministerraad die hier tijdens WOII eenmalig is gehouden. Tijdens deze groepsactiviteit treden uw gasten in het spoor van de ministers door miljoenennota’s te verzamelen aan de hand van allerlei spelopdrachten. Een goede samenwerking staat garant voor succes tijdens dit unieke teamuitje.

Fort Ministerie

Fort Ministerie

Een uitdagend en gezellig teambuilding programma voor iedereen dat je vooraf zelf samenstelt. Vanaf 20 personen,

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2-3 uur
  • van 20 - 150 personen
  • Exclusief op Fort 1881

Bekijk deze activiteit »

Grote of kleine groepen?

Hoe groot of klein uw team ook is, op onze forten voelt iedereen zich direct thuis. Zo bieden wij een groot aantal programma’s aan. De programma’s variëren van leuke workshops als vergaderbreak tot uitdagende evenement programma’s voor een avontuurlijk teamuitje. Neem gerust contact op met een van onze event managers, zij helpen u graag bij de samenstelling van uw teamuitje en adviseren u over de meest geschikte fortenlocatie.