Een stoer fort als locatie voor uw teamuitje Den Haag, wie wil dat niet? Binnen de Hollandse Waterlinie en Atlantikwall bevinden zich vele historische forten die garant staan voor een gezellig teamuitje. Uw gasten zullen worden voorzien van een mooi uitje waar zij nog lang over zullen napraten.

topfort
Fort 1881

Fort 1881topfort

Hoek van Holland, Zuid-Holland

  • Capaciteit: 25 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Historisch, authentiek

Teamuitje in Den Haag op unieke forten

Dichtbij Den Haag en Rotterdam ligt Fort 1881 dat plaats biedt aan teamuitjes van 20 tot maar liefst 500 personen. Deze spraakmakende historische locatie is van alle moderne gemakken voorzien en daarmee multifunctioneel inzetbaar. Zo ontwikkelden wij speciaal voor deze locatie het teambuilding programma Fort Ministerie, gebaseerd op de ministerraad die hier tijdens de WOII eenmalig is gehouden. In het spoor van de ministers moeten uw gasten  tijdens verschillende opdrachten miljoenennota’s verzamelen. Samenwerking staat hierbij centraal. Eén van de mooiste forten is Fort Wierickerschans bij Bodegraven. Met zijn diversiteit aan gebouwen zoals Het Kruithuis, het Arsenaal en de Markthallen, maakt het de ideale locatie voor teamuitjes van 30 tot 500 personen.

Vergaderen in bomvrije ruimtes

Ongestoord vergaderen in een inspirerende omgeving met alle moderne faciliteiten? Wij adviseren u graag over een Fort Meeting op één van onze locaties. Ook voor een ontspannen vergaderbreak kunt u bij ons terecht. Van een rondleiding tot onze Fort Energizers. Hierbij staan korte teambuilding activiteiten centraal, met als doel het hoofd lekker leeg te maken en nieuwe energie op te doen. In overleg stellen wij uw ideale teamuitje samen.

fort-energizer

Vergaderbreaks

Kies uit ons ruime aanbod met ontspannende en oppeppende activiteiten als vergaderbreak.

  • Vergaderbreaks op maat
  • Binnen en buiten
  • Duur: 30-60 min
  • Op unieke locaties mogelijk

Bekijk deze activiteit »

Teamuitjes met slecht weer scenario

Dankzij ons altijd aanwezige slecht weer scenario valt uw teamuitje nooit in het water. De forten bestaan uit verschillende ruimtes die wij voor u reserveren als back-up. Dus gaat het plotseling toch regenen, dan verplaatsen wij uw teamuitje gewoon naar binnen. Zo schijnt de zon altijd en kunt u met uw gasten rekenen op een geslaagde dag. Bent u benieuwd geworden naar onze activiteiten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons team via 0294 – 700 204 of via het contactformulier.