Kies voor een bijzondere locatie voor uw teamdag. De rustieke en historische forten maken uw teamdag tot een bijzondere belevenis. Ze zijn door hun rustieke ligging in het groen uitermate geschikt voor grote en kleine teamdagen. Tegelijk zijn ze van alle moderne gemakken voorzien, zodat het u aan niets zal ontbreken.

Forten op een unieke plaats

De forten van de diverse waterlinies liggen allemaal op een unieke locatie. De Kringenwet schreef voor dat er in de directe nabijheid van een fort niet mocht worden gebouwd. Deze wet bleef van kracht tot laat in de twintigste eeuw. Hierdoor liggen de forten op mooie, groene locaties midden in de hectische buitenwereld. Het zijn oases van rust op een steenworp van grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Die rust in combinatie met de nabijheid van de grote stad maakt ze bijzonder geschikt voor een teamdag.

Uitdagende teamdag

Wij van Fort Evenementen beschikken over een groot aantal uitdagende activiteiten die elke teamdag tot een succes kunnen maken. Zo hebben we de Fort Room VR, een mobiele escape room met virtual reality gebaseerd op de locatie en geschiedenis van het fort. De escape room laat uw hele team intensief samenwerken, want alleen samen lukt het om de opdrachten op te lossen en zo de sloten open te krijgen.

Mogelijke locaties voor uw teamdag

Teambuilding

U kunt ook kiezen voor onze teambuilding programma’s, zoals Fort Trivial of Fort Roeien. Fort Trivial bestaat onder meer uit een groot aantal modules die u naar uw eigen inzicht kunt inzetten. Wilt u vooral doe opdrachten? Of toch liever denk opdrachten? Het is mogelijk. De modules kunt u ook zo inzetten dat bepaalde aspecten van uw team nadrukkelijk naar voren komen. Bij het Fort Roeien gaat het naast de samenwerking ook om de fysieke uitdaging. Onze event managers kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Uitmuntende verzorging catering

Het succes van elke teamdag is mede afhankelijk van een uitmuntende verzorging van de catering. Wij van Fort Evenementen nemen dit aspect dan ook altijd nadrukkelijk mee. Wilt u een aangeklede borrel? Onze koks, die gebruik kunnen maken van moderne keuken, regelen het. Wilt u de teamdag afsluiten met een stoere barbecue op een zonovergoten terras? Het kan. En als de zon het eens laat afweten, dan weten we wel een andere geschikte locatie in het fort. Maar u kunt ook kiezen voor een intiem diner in de officiersmess. Wij kunnen elke teamdag op maat maken. Laat onze event manager weten wat u wensen en ideeën zijn.

Mogelijke activiteiten tijdens uw teamdag

v1 fort discovery

Fort Discovery

Een uitdagend en sportief teambuilding programma waarbij je het programma vooraf zelf samenstelt.

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2-4 uur
  • Teambuilding en sportief
  • Exclusief op Forteiland IJmuiden

Bekijk deze activiteit »