Teambuilding

|Teambuilding
Teambuilding 2017-02-09T10:31:45+00:00
Teambuilding Fort

Teambuilding is altijd goed om alle neuzen weer even dezelfde kant op te hebben. Een leuke motivatie voor de medewerkers.

Lees meer
Teambuilding Activiteiten

Onze teambuilding programma’s zijn bijna allemaal door ons zelf ontwikkeld zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Lees meer
Teambuilding Evenement

Als je een evenement organiseert voor je collega’s, dan is het een goed idee om een teambuilding element in het programma te plannen.

Lees meer
Teambuilding Innovatief

Indertijd waren de forten zeer innovatief, dus hoe leuk om deze “traditie” voort te zetten in een teambuilding activiteit op één van onze forten.

Lees meer

Activiteiten op maat

Alle fortevenementen worden bij ons op maat gemaakt. Ook voor onze activiteiten geldt dat wij deze voor u op maat kunnen maken. Dit kan vaak ook inhoudelijk. Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw bedrijf bij de iFort Challenge tot bijvoorbeeld het verzamelen van puzzelstukken van een foto van uw bedrijf bij Fort Trivial. Wij denken graag met u mee.

Teambuilding met trainer

Veel van onze programma’s zijn ook in te zetten voor teambuilding. Dit kan een spelprogramma zijn waarbij er samengewerkt moet worden, maar ook waarbij we een trainer inschakelen om de persoonlijkheden binnen het team bijvoorbeeld te analyseren tijdens één van de activiteiten. Mocht u hier interesse in hebben, dan gaan wij graag met u in overleg.

Offerte aanvragen