Zoekt u naar een uitje waarbij uw medewerkers op bijzondere wijze dichter bij elkaar worden gebracht? Dan biedt Fort Evenementen u de oplossing met onze unieke teambuilding uitjes. U bent er waarschijnlijk al van op de hoogte dat teambuilding tegenwoordig veelvuldig ingezet wordt om de sfeer op de werkvloer een gezonde boost te geven. Wij organiseren daarom originele activiteiten waarbij uw medewerkers op een positieve manier uit hun comfortzone zullen treden en worden aangespoord om samen te werken. Bij ons wordt uw teambuilding dag compleet naar uw wensen samengesteld en vervolgens gehouden op een van onze unieke locaties, welke verspreid liggen door heel Nederland.

Teambuilding activiteiten voor uw uitje

Wij begrijpen dat ieder bedrijf unieke doelen heeft als het op teambuilding aankomt. Daarom bieden we een groot aantal activiteiten aan, welke bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om de onderlinge samenwerking en de onderlinge communicatie te verbeteren. ‘Fort Reaction’ is bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van een activiteit waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Bij deze activiteit bouwen twee teams aan een eigen bouwsel wat vervolgens op elkaar aan moet sluiten.

v1 fort trivial

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Mogelijk op de meeste forten

Bekijk deze activiteit »

Het voordeel van onze unieke locaties

Onze forten zijn historische locaties en wanneer u deze betreedt zult u meteen de unieke sfeer ervaren die er hangt. Ondanks de uitstekende bereikbaarheid vanuit grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, waant u zich eenmaal op locatie ver buiten de Randstad. Dit komt mede omdat er vroeger rondom de forten geen bebouwing was toegestaan. De rustige en natuurrijke omgeving die hierdoor is ontstaan zorgt voor een unieke sfeer, die uitstekend geschikt is voor en teambuildingdag.

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Op maat georganiseerd en begeleid door een gediplomeerd coach

Bij Fort Evenementen wordt uw teambuilding dag altijd compleet naar uw wensen samengesteld. Het maakt dan ook niet uit of u met een groep van twintig personen komt of dat uw bedrijf op zoek is naar een dag voor meer dan honderd personen. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om de activiteiten te laten begeleiden door een gediplomeerd coach, welke uw medewerkers observeert, aanstuurt en welke zijn bevindingen na afloop met uw personeel bespreekt. Neem vooral vrijblijvend contact op met een van onze eventmanagers zodat wij de mogelijkheden die bij uw specifieke wensen passen met u kunnen bespreken.