Een fort als locatie voor jullie teambuilding activiteit in Noord-Holland? Bij Fort Evenementen staan we klaar om het ideale programma op een stoer en groen fort voor jullie samen te stellen, inclusief bijzondere teambuilding programma’s die wij zelf ontwikkelen en bouwen.

Ideale evenementenlocatie

Wil je jouw teambuilding activiteit niet op een standaard plek laten plaatsvinden? Kies dan voor een fort als evenementenlocatie! Hierdoor is het teamuitje al gelijk een succes. Zo ligt in vestingstad Muiden het prachtige gerenoveerde Fort C, dat door zijn kleinschaligheid ideaal is voor een vergadering en/of teambuilding activiteit met een klein gezelschap. Fort C is een prachtig fort aan de rand van Noord-Holland, voorzien van alle moderne faciliteiten en gelegen bij het Muiderslot en de Groote Zeesluis. Ben je met 5 personen of meer, dan biedt Fort Uitermeer met zijn unieke plofhuizen volop ruimte voor een teambuilding activiteit in Noord-Holland. Tussen Zaandam en Alkmaar ligt Fort Markenbinnen, dat net als Fort Uitermeer vanuit Amsterdam prima bereikbaar is.

Mogelijke locaties voor uw teambuilding in Noord-Holland

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Gokken als teambuilding

Gokken, samenwerken en fun. Dat zijn de ingrediënten voor Fort Gamble, hét teambuilding programma dat exclusief voor Fort Uitermeer is ontwikkeld. Omdat de soldaten op dit fort zich vroeger enorm verveelden, vormden gokspelletjes een aangenaam tijdverdrijf. Met dit gegeven werd de basis gelegd voor de Fort Gamble. Wat wordt jullie groepsinzet en welk team wint uiteindelijk de pot? Gaat je voorkeur uit naar een ander fort, dan is Fort Trivial (gebaseerd op het bekende Triviant) misschien wel de ideale groepsactiviteit voor jullie teambuilding in Noord-Holland. Samenwerken en een beetje geluk staan hierbij centraal.

Mogelijke activiteiten tijdens uw teambuilding in Noord-Holland

v1 fort gamble

Fort Gamble

Een toegankelijke team competitie met gokken en teambuilding!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Exclusief op Fort Uitermeer

Bekijk deze activiteit »

Teambuilding op een topfort

Kies voor teambuilding in Noord-Holland voor één van onze topforten. Elk topfort heeft zijn eigen, toegankelijke teambuilding programma, zoals bijvoorbeeld de Fort Discovery op Forteiland IJmuiden. Bij ons ben je altijd gegarandeerd van een top dag! Zit het weer tegen? Dan is er altijd een slecht weer scenario, waardoor jullie uitje niet in het water valt. Interesse? Je krijgt van ons altijd binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.