Voor een teambuilding innovatief kies je natuurlijk voor één van de forten in Nederland! Indertijd waren de forten namelijk ook zeer innovatief, dus hoe leuk om deze “traditie” voort te zetten in een teambuilding activiteit op één van onze forten tijdens jullie teambuilding dag.

Vesting Challenge

Eén van de innovatieve teambuilding activiteiten die wij aanbieden, is de Vesting Challenge, waarbij je te voet (of per step of solex) een vesting stad gaat verkennen met een soort puzzeltocht met iPad. Hierbij maak je gebruik van de huidige technieken van tablets. Onderweg dien je speciale foto opdrachten te maken, teambuilding opdrachten te voltooien en vragen te beantwoorden.

Programma’s zelf ontwikkeld

Omdat wij onze programma’s voornamelijk zelf ontwikkelen en ook van innovatie houden, zijn wij continue bezig om de trends op innovatie gebied te volgen en te integreren op onze teambuilding programma’s. Denk aan de Recycle Challenge. Of doe lucht memory, waarbij je vanuit de lucht de juiste plaatjes aan elkaar moet verbinden. Hierbij dien je vooral goed te communiceren met je collega’s zodat je niet steeds de verkeerde kant op vliegt!

Mogelijke locaties voor een teambuilding innovatief

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Op maat gemaakt

Wij vinden het erg leuk om samen met jou te bedenken welk innovatief programma het best bij jullie past en daaromheen een teambuilding te ontwikkelen. Zo hebben jullie een op maat gemaakte teambuilding waarbij naast samenwerken en communiceren, ook jullie bedrijfscultuur tot uiting wordt gebracht.

Mogelijke activiteiten tijdens uw teambuilding innovatief