Als je weer even alle neuzen dezelfde kant op wilt hebben, is een teambuilding evenement een goed idee. En hoe fijn om hierbij lekker even buiten aan de slag te gaan. Onze forten bieden daarom een goede plek om buiten (en bij slecht weer binnen) een teambuilding evenement te organiseren.

Sportief of toegankelijk

Wij luisteren graag naar jullie wensen om te zien welke teambuilding het best past bij jullie evenement. Willen jullie sportief met elkaar aan de slag zoals bij de Fortland Games, of is jullie gezelschap erg gemêleerd en zoeken jullie een toegankelijk spel programma dan is Fort Trivial een geschikte activiteit met diverse doe- en denk opdrachten.

Mogelijke locaties voor een teambuilding evenement

Verdere invulling van het evenement

Naast het teambuilding onderdeel denken we natuurlijk ook graag mee over de verdere invulling, zoals foto’s van het evenement, de hapjes en drankjes en bijvoorbeeld de ontvangst.
Als evenementenbureau gespecialiseerd in forten, helpen wij jullie graag met het organiseren van mooie evenementen op historische forten. In het programma kunnen we verschillende teambuilding elementen laten terugkomen, zoals een spelprogramma, maar ook een gezellig walking diner kan zorgen voor teambonding.

Traditie

In tijden van oorlogsdreiging moesten de inwonende soldaten ook alles samen doen en was (non-verbale) communicatie van groot belang. Hoe leuk is het om deze “traditie” voort te zetten op onze forten, bijvoorbeeld met de Fort Room, waarbij jullie sluiswachter Jan helpen met het vinden van de sleutels om de sluizen te openen (een mobiele escape room waarbij een kist met meerdere sloten binnen het uur geopend moet worden).

Mogelijke activiteiten tijdens uw teambuilding evenement

v1 fort trivial

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Mogelijk op de meeste forten

Bekijk deze activiteit »