Binnenkort een teambuilding activiteit rond Amsterdam organiseren? Heeft u hierbij wel eens gedacht aan een stoer fort als locatie voor uw teambuilding? Binnen de Stelling van Amsterdam zijn wel 40 historische forten waarvan een aantal gebruikt kunnen worden voor teambuilding activiteiten.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Teambuilding activiteiten op locatie

Op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam liggen in een groene omgeving Fort Diemerdam in Diemen en Fort Uitermeer in Weesp. Ook het bijzondere Fort Werk IV in Bussum is vanuit Amsterdam prima bereikbaar, heeft een zeer eigen sfeer en biedt tal van mogelijkheden voor unieke teambuilding activiteiten die zowel buiten als binnen te organiseren zijn. Hierdoor gaat uw activiteit altijd door. Een geruststellende gedachte bij de organisatie van uw teambuilding Amsterdam.

Teambuilding op maat

Het populaire Fort Trivial bieden wij op maat aan voor gezelschappen van 10-300 personen en kan op bijna al onze forten georganiseerd worden. Handigheid en samenwerking staan in dit uitdagende teambuilding programma centraal, maar vooral de hoge fun-factor zorgt bij jong en oud altijd weer voor die gewenste glimlach. Houdt u meer van spanning of behendigheid, denk dan eens aan Fort Defender, een stoere activiteit met mini RC Landrover Defenders welke wij op bijna alle fortlocaties kunnen aanbieden.

v1 fort trivial

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Mogelijk op de meeste forten

Bekijk deze activiteit »

Grote en kleine groepen

Komt u met 20 of 200 personen? In onze forten is voor vele groepsgroottes wel een bijzondere ruimte te vinden voor uw teambuilding activiteit nabij Amsterdam. Bovendien heeft u bij onze forten altijd de mogelijkheid uw teambuilding van buiten naar binnen te verplaatsen waardoor uw activiteit nooit in het water valt. Wel zo fijn om te weten. Enthousiast geworden? Wij bespreken de mogelijkheden graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.