Heeft u een teambuilding of bedrijfsuitje in de buurt van Amersfoort op de planning staan en wilt u dit doen op een bijzondere plek, maar weet u nog niet waar? Fort Evenementen helpt u graag! Wij organiseren al jaren teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes. Dit doen wij op verschillende forten door heel Nederland. Zo ook in de buurt van Amersfoort!

Topfort Fort Uitermeer

Kies bijvoorbeeld voor ons topfort Fort Uitermeer! Op dit fort ontvangt u de beste service tijdens uw dagje uit. Daarnaast ligt het fort op een prachtige locatie aan de Vecht. Het is een bijzonder fort op een klein half uurtje van Amersfoort. Bij het fort staan verschillende Plofhuisjes. Deze Plofhuisjes zijn de perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteiten of bedrijfsuitje!

Mogelijke locaties voor teambuilding bij Amersfoort

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Teambuilding nabij Amersfoort

Voor uw teambuilding dag nabij Amersfoort kunt u ook voor kiezen voor Fort Nieuwersluis (bij Utrecht) of Fort Werk IV (bij Bussum). Ook deze forten liggen op prachtige locaties in de buurt van Amersfoort. Alle deze forten zijn onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en behoren daarbij tot het grootste rijksmonument van Nederland.

Teambuilding activiteiten

Wij hebben bij Fort Evenementen verschillende teambuilding activiteiten voor u beschikbaar. Zo hebben we de Fort Room, een mobiele escape room experience waarbij je door middel van het oplossen van raadsels en puzzels de kist moet zien open te krijgen. Hierbij word je niet opgesloten in een kamer.
Naast de Fort Room bieden we nog veel meer programma’s aan voor teambuilding. Zo hebben we op Fort Uitermeer het programma de Fort Gamble: waarbij je tegen elkaar strijdt in teams én gokt op je eigen skills. Het team met het meeste geld wint! Toch liever wat anders? Informeer snel bij een van onze event managers voor de mogelijkheden.

Mogelijke activiteiten tijdens uw teambuilding nabij Amersfoort

v1 fort trivial

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Mogelijk op de meeste forten

Bekijk deze activiteit »