Start het nieuwe jaar met één van onze teambuilding activiteiten in de winter op stoere fortenlocaties en profiteer direct van enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Op bijna al onze locaties zijn zowel binnen als buiten mogelijkheden voor originele teambuilding activiteiten.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Teambuilding winter in de Plofhuisjes

Bij het authentieke torenfort Fort Uitermeer, vlakbij Amsterdam, staan meerdere plofhuisjes. Deze voormalige munitieopslagplaatsen zijn de ideale plek om bijvoorbeeld uw training of vergadering te combineren met een winterse teambuilding activiteit zoals de Fort Defender waarbij u met een op afstand bedienbare mini Landrover Defender over een behendigheidsparcours rijdt. Midden in de Betuwe ligt het Geofort dat ideaal is voor grotere groepen tot 200 personen. Omgeven door een mooie slotgracht is dit een bijzonder inspirerende locatie voor uw teambuilding activiteiten.

Fysiek winter teambuilding programma

Met de Fortland Games gaan uw collega’s of relaties met elkaar de uitdaging aan tijdens een fysiek teambuilding programma wat ook bij slecht weer (buiten) altijd doorgaat. Prima geschikt dus voor de echte bikkels onder ons! Met een stoer fort op de achtergrond strijden teams tegen elkaar tijdens activiteiten als katapult bouwen, jeu de band of boogschieten. Samenwerken en communiceren zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten. Maar ook de fysieke kracht van uw gasten wordt op de proef gesteld. Als grande finale is er een touwtrek toernooi, altijd goed voor de teamspirit! Liever een teambuilding activiteit in de winter met meer denkwerk? Dat kan natuurlijk ook met onze Fort Room, een mobiele escape room vol hersenkrakers waar uw gasten nog lang over napraten.

v1 fort trivial

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Mogelijk op de meeste forten

Bekijk deze activiteit »

Start het jaar vol nieuwe energie

Start het jaar vol nieuwe energie met de teambuilding activiteiten van Fort Evenementen en profiteer het hele jaar van enthousiaste, energieke collega’s. Onze fortlocaties beschikken bijna allemaal over mogelijkheden om uw teambuilding activiteiten ook binnen te laten plaatsvinden. Een geruststellende gedachte met ons altijd wisselende Hollandse klimaat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van een winterse teambuilding activiteit te bespreken. De ultieme start van het jaar voor u en uw collega’s of relaties!