Organiseer een relatiedag waarbij u uw klanten uitnodigt op een historisch fort voor een goed inhoudelijk programma.

Geschikte locaties voor een bijzondere relatiedag

De Nederlandse forten vormen een zeer geschikte locatie voor een bijzondere relatiedag. Ze liggen midden in het groen. Er zijn forten geschikt voor groepen van 20 mensen, maar ook forten voor groepen van 600 mensen. En het is in elk geval heel wat anders dan de geijkte evenementenlocaties in de steden. De bijzondere en historische atmosfeer van een fort zorgt er in elk geval voor dat het evenement uw bezoekers bij zal blijven.

Moderne keuken

Over de catering hoeft u niet in te zitten. De forten beschikken tegenwoordig allemaal over een moderne keuken. Onze koks regelen net zo makkelijk een gezellige borrel als een stoere barbecue of een ‘walking diner’ door het hele fort heen. Want ook bij onze catering houden we rekening met de historie van het fort. Wat dacht u van een borrel in de officiersmess terwijl het haardvuur knappert. Of anders op een zonovergoten terras.

Mogelijke locaties voor een relatiedag

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Bijzondere activiteiten voor uw relatiedag

De forten bieden de mogelijkheden voor bijzondere activiteiten tijdens uw relatiedag. Zoals een van onze Vergaderbreaks. Natuurlijk kunnen uw gasten een rondleiding krijgen op het fort. Maar het is nog leuker om een spel te spelen dat gebruik maakt van de locatie en de historie van het fort. Zoals onze programma’s Fort Ministerie en Fort Trivial. Het kan allemaal.

Mogelijkheden te over

De forten bieden mogelijkheden te over. Zowel wat betreft locatie, activiteiten als catering. Onze event managers vertellen u graag over de mogelijkheden en denken met plezier mee hoe we een relatiedag kunnen organiseren dat past bij uw bedrijf.

Mogelijke activiteiten tijdens uw relatiedag