Organiseer een mooi relatie evenement om uw klanten te bedanken voor de fijne samenwerking of uw product weer even top of mind te maken. Nodig hiervoor uw relaties uit op één van de bijzondere forten van de waterlinies in Nederland. Veel forten zijn, in verband met hun vorige functie, gesitueerd in de nabijheid van een grote stad en daarom is er altijd wel één die makkelijk bereikbaar is voor u en uw gasten.

Logistieke invulling

Wij als evenementenbureau denken graag mee bij de invulling van uw evenement. Misschien heeft u zelf al een locatie gekozen en wilt u onze expertise voor de logistieke invulling van uw evenement, zoals verlichting, parkeren, aankleding etc. Vanwege onze jarenlange ervaring op de forten kunnen wij u hierin makkelijk en graag begeleiden.
Wat is er allemaal mogelijk als relatie evenement op een fort? Veel! Borrelen, lekkere hapjes, activiteiten, presentaties, u wenst, wij leveren.

Mogelijke locaties voor een relatie evenement

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Moderne evenementenlocatie

De forten zijn de afgelopen jaren omgebouwd tot moderne evenementenlocaties. Met behoud van het historische karakter en de unieke sfeer, voldoen onder andere de catering, de IT en de verwarming aan de modernste eisen. De forten voldoen daarmee aan de strengste eisen voor een evenementenlocatie. Heeft uw bedrijf bijzondere wensen. Laat het ons weten. Onze event managers nemen graag met u de mogelijkheden door.

Slecht weer scenario

De forten liggen over het algemeen op een groot terrein, dus u kunt zowel binnen als buiten uw gasten ontvangen. Wij zorgen altijd dat er een slecht-weer-scenario is, omdat dat nu eenmaal moet in Nederland. Vooraf bespreken wij uiteraard dit scenario en we proberen zo laat mogelijk de beslissing te nemen om naar binnen te gaan als u het evenement buiten heeft gepland.

Mogelijke activiteiten tijdens uw relatie evenement