Dijkhof Bouw

Dijkhof Bouw 2017-02-09T10:31:53+00:00

Project Description

90 Jarig jubileumfeest

Wat een fantastische mijlpaal, al 90 jaar een succesvol bouwbedrijf! Dit wilde de klant graag vieren met een compleet verzorgde dag met al het personeel, de vutters en de partners.
Een stukje cultuur, lekker eten, een gezamenlijk actief programma en tot slot nog iets spectaculairs, dat moest het worden.

Verrassing

De medewerkers werden zonder dat ze verder wisten wat ze gingen doen, in de bus geladen en richting Naarden gereden. De hele dag zou in het teken staan van verrassingen.

Cultuur

Er werd begonnen met een beetje cultuur in het Vestingmuseum. De gasten kregen een rondleiding en eindigde deze tour met echte kanonschoten om het jubileum in te luiden!

Stukje varen

Iedereen ging de bus weer in naar Muiden. Hier werden ze ontvangen met het eerste biertje van de dag in het bekende café Ome Ko. De grote klipper Sanne Sophia lag vervolgens voor hun klaar om een stukje te gaan varen.

Fort Trivial

Op het bijzondere Forteiland Pampus werden de gasten ontvangen door onze event manager. Hier kregen de gasten te horen dat ze in teams tegen elkaar gingen strijden met Fort Trivial. De finale was touwtrekken met al het personeel. Hiervoor was het plein op Pampus iets te klein, dus werd er ook het paviljoen in gegaan om de tegenstander te verslaan!

Borrel, spektakel en feest

Terug aan boord werd er gezellig geborreld, waren er RIB’s waarmee de gasten een stukje konden racen op het IJmeer en lekker gegeten van de barbecue.

Als afsluiter was er nog een enorm feest aan boord van de grote klipper om het jubileum met een knaller af te sluiten!

0294 – 700 204

Offerte aanvragen