Project Description

Het jaarlijkse bedrijfsuitje van een uitgeverij

Het bedrijfsuitje zou dit jaar groots gevierd worden. In de branche was het een moeilijk jaar geweest en men wilde graag de zomer positief inleiden.

Locatie in de buurt

Een locatie in de buurt van kantoor was een vereiste, alsmede een ontspannen en plezierig uitje. Fort Werk IV, in hartje Gooi, was de perfecte locatie voor een actieve en gezellige dag.

Beetje koud

De dag begon na de lunch met Fort Trivial. Omdat het toch een beetje koud was, werd er besloten een aantal spelonderdelen in het fort zelf te doen. Ook de ontvangst en het pauze drankje werden aangepast op het weer.

Het spelprogramma met tien teams maakte een vol fort vol gezelligheid en reuring.

Outdoor cooking

Na Fort Trivial werd er gezellig geborreld. Het kampvuur was aangestoken, de dekentjes lagen klaar en de DJ speelde lekkere muziek.

Fort Werk IV staat o.a. bekend om zijn lekkere eten en de Outdoor Cooking met paella, barbecue, veldpannen en saladebar was fantastisch!

0294 – 700 204

Offerte aanvragen

  •    Bas de Jong (gemeente Hilversum)
    heel leuk en enthousiaste collega's over de middag en het eten. Beide evenementen (challenge en trivial) zijn goed bevallen. Activiteiten sloten goed aan bij de behoefte van de collega's. Organisatie reageerde heel adequaat toen bekend werd dat er noodweer aan zat te komen. Fijn dat we binnen het eten konden voortzetten.
    Lees review

  •    Conclusion
    Het RIB varen hebben we als ontzettend leuk ervaren. De begeleiders waren fanatiek en enthousiast waardoor de beleving van de gasten aan boord nog leuker was. Dank voor de organisatie!
    Lees review

  Alle beoordelingen