Bindinc

Home » Portfolio » Bindinc
Bindinc 2017-02-09T10:31:53+00:00

Project Description

Het jaarlijkse bedrijfsuitje van een uitgeverij

Het bedrijfsuitje zou dit jaar groots gevierd worden. In de branche was het een moeilijk jaar geweest en men wilde graag de zomer positief inleiden.

Locatie in de buurt

Een locatie in de buurt van kantoor was een vereiste, alsmede een ontspannen en plezierig uitje. Fort Werk IV, in hartje Gooi, was de perfecte locatie voor een actieve en gezellige dag.

Beetje koud

De dag begon na de lunch met Fort Trivial. Omdat het toch een beetje koud was, werd er besloten een aantal spelonderdelen in het fort zelf te doen. Ook de ontvangst en het pauze drankje werden aangepast op het weer.

Het spelprogramma met tien teams maakte een vol fort vol gezelligheid en reuring.

Outdoor cooking

Na Fort Trivial werd er gezellig geborreld. Het kampvuur was aangestoken, de dekentjes lagen klaar en de DJ speelde lekkere muziek.

Fort Werk IV staat o.a. bekend om zijn lekkere eten en de Outdoor Cooking met paella, barbecue, veldpannen en saladebar was fantastisch!

0294 – 700 204

Offerte aanvragen

  •    Marco van den Berg / Nestlé Nederland b.v.
    Zowel wij als organisatoren maar zeker ook de deelnemers hebben het evenement met heel veel enthousiasme beleefd. Tijdens en na het evenement werden we getrakteerd op vele complimenten die we voor een groot deel kunnen doorschuiven naar jullie.
    Lees review

  •    ROC Mondriaan, Entreeopleidingen
    Het was een groot succes. Ik kreeg positieve feedback van de deelnemers, waaronder: 'dit is een dag met een sterretje'! Toen de bus arriveerde om ons weer naar Den Haag te brengen, waren er een paar collega's die nog niet weg wilde. Het weer zat ook echt mee. Heerlijk, de hele dag buiten bezig geweest.
    Lees review

  Alle beoordelingen