Personeelsuitje

Home » Personeelsuitje
Personeelsuitje 2017-02-09T10:31:46+00:00
Actief Personeelsuitje

Actief Personeelsuitje

Wij hebben een aantal activiteiten zelf ontwikkeld waarbij er voor ieder wat wils te doen is, zo is er bijvoorbeeld Fort Trivial, Fortopoly, enz.

Lees meer
Personeelsuitje Fort

Personeelsuitje Fort

Sinds vele jaren organiseren wij personeelsuitjes op meerdere forten in Nederland en zijn daarmee ook zeer bekend met de mogelijkheden.

Lees meer
Innovatief Personeelsuitje

Innovatief Personeelsuitje

Combineer innovatie met historie tijdens jullie personeelsuitje door middel van trendy en vernieuwende activiteiten.

Lees meer
Personeelsfeest

Personeelsuitje Outdoor

Even lekker fysiek aan de slag met outdoor activiteiten tijdens jullie personeelsuitje, waar beter dan op een stoer fort.

Lees meer

Activiteiten op maat

Alle fortevenementen worden bij ons op maat gemaakt. Ook voor onze activiteiten geldt dat wij deze voor u op maat kunnen maken. Dit kan vaak ook inhoudelijk. Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw bedrijf bij de iFort Challenge tot bijvoorbeeld het verzamelen van puzzelstukken van een foto van uw bedrijf bij Fort Trivial. Wij denken graag met u mee.

Teambuilding met trainer

Veel van onze programma’s zijn ook in te zetten voor teambuilding. Dit kan een spelprogramma zijn waarbij er samengewerkt moet worden, maar ook waarbij we een trainer inschakelen om de persoonlijkheden binnen het team bijvoorbeeld te analyseren tijdens één van de activiteiten. Mocht u hier interesse in hebben, dan gaan wij graag met u in overleg.

Offerte aanvragen