Rondom Rotterdam een personeelsuitje organiseren? Wat dacht u van een historisch fort als locatie. Onze bijzondere forten bieden tal van mogelijkheden voor buiten- en binnen activiteiten met grote en kleine groepen. Wij adviseren u graag persoonlijk over de ultieme samenstelling van uw personeelsuitje Rotterdam.

topfort
Fort 1881

Fort 1881topfort

Hoek van Holland, Zuid-Holland

  • Capaciteit: 25 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Historisch, authentiek

Uniek personeelsuitje

In Hoek van Holland (gemeente Rotterdam) biedt Fort 1881 plaats aan twintig tot vijfhonderd personen voor een uniek personeelsuitje. Dit fort combineert een historische sfeer met alle moderne gemakken van nu. Met zijn mooie ligging aan de Nieuwe Waterweg kunt u genieten van een geslaagd personeelsuitje!

Groepsactiviteit Fort Ministerie

Gebaseerd op de ministerraad die hier tijdens WOII eenmalig is gehouden, treden uw gasten tijdens het Fort Ministerie in het spoor van de ministers en verzamelen miljoenennota’s aan de hand van allerlei spelopdrachten. Goede samenwerking staat hierbij centraal. Bent u op zoek naar een duurzaam personeelsuitje in de omgeving van Rotterdam of Den Haag? Denk dan eens aan Fort Reaction, een leuke activiteit waarbij uw gasten een bouwsel fabriceren van allerlei gerecyclede materialen dat aansluit op het bouwsel van hun buren. Zodoende ontstaat er een enorme kettingreactie dat voor grote hilariteit zorgt en zeer geschikt is voor grote groepen.

Fort Ministerie

Fort Ministerie

Een uitdagend en gezellig teambuilding programma voor iedereen dat je vooraf zelf samenstelt. Vanaf 20 personen,

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2-3 uur
  • van 20 - 150 personen
  • Exclusief op Fort 1881

Bekijk deze activiteit »