Een personeelsuitje outdoor heeft natuurlijk een stoere, robuuste locatie nodig. Waar beter dan op een fort van de Hollandse Waterlinies? De sfeer is sowieso al stoer, er is vaak een groot buitenterrein aanwezig en voor de echte bikkels zijn de forten vaak omringd door een gracht!

Forteiland IJmuiden

Op een aantal forten zijn er reeds outdoor faciliteiten aanwezig, zoals op Forteiland IJmuiden. Hier kun je op ontdekkingstocht door het fort met diverse outdoor activiteiten zoals boogschieten, abseilen of een basejump maken (14 meter de diepte in). Als je kiest voor de Fort Discovery tijdens je personeelsuitje, mag je vooraf je voorkeuren aangeven en zo kun je je dag zo actief maken als je zelf wenst.

Teambuilding programma’s

De Fort Outdoor is natuurlijk een ultiem teambuilding programma. In overleg met u stellen we een op maat gemaakt outdoor programma samen, waarbij bij elk onderdeel goed moet worden samengewerkt. Wilt u echter iets minder fysiek aan de slag en niet een geheel programma doen, dan kunnen we bijvoorbeeld ook boog- en buksschieten aanbieden.

Mogelijke locaties voor een personeelsuitje outdoor

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Een nat pak

En als je toch fysiek aan de slag wilt gaan, zorg dan voor een lekker nat pak! Ga met je collega’s de competitie aan wie het snelst (en het best) een vlot in elkaar bouwt en door de fortgracht van A naar B kan varen. Heel sportief, maar ook hilariteit gegarandeerd.
Indien een fort zelf niet over de outdoor faciliteiten beschikt, huren wij een professionele outdoor specialist in waarmee we samen met jou een mooi outdoor programma samenstellen, zoals boogschieten, vlot bouwen en schieten en een tokkelbaan. Voor jullie personeelsuitje maken we graag een programma op maat.

Fortland Games

Een competitieve variatie van een personeelsuitje outdoor zijn de Fortland Games. Deze zijn gebaseerd op de Highland Games en hierbij ga je o.a. banden werpen, touwtrekken en als grande finale een reuze katapult bouwen en afschieten! En wat onze event managers betreft, gaat deze altijd door, weer of geen weer!

Mogelijke activiteiten tijdens uw personeelsuitje outdoor

v1 fort discovery

Fort Discovery

Een uitdagend en sportief teambuilding programma waarbij je het programma vooraf zelf samenstelt.

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2-4 uur
  • Teambuilding en sportief
  • Exclusief op Forteiland IJmuiden

Bekijk deze activiteit »