Er is ongetwijfeld een fort dat voldoet aan uw personeelsuitje ideeën. Nederland telt meer dan honderd forten, variërend van een klein, intiem torenfort tot een groot en robuust pantserfort. Er is zelfs een fort op een eiland. Die bijzondere locaties staan garant voor een bijzonder en gezellig personeelsuitje. Of het nu gaat om een uitje voor tien of voor 600 personen.

Pakket voor personeelsuitje ideeen

Fort Evenementen heeft een pakket met ideeën voor uw personeelsuitje met een groot aantal activiteiten en workshops, zodat wij u een personeelsuitje op maat kunnen bieden. Zo kunt u de Fortland Games of het Fort Ministerie spelen met groepen vanaf zes personen. Al deze activiteiten bestaan op hun beurt uit diverse opdrachten waaruit u een keuze kunt maken. Dit betekent dat u de activiteit een uur kunt doen, maar ook een vol dagdeel. Het is maar in hoeverre u het uit wilt breiden. Het bijzondere van al deze activiteiten is dat ze zijn geënt op de historie en de locatie van het fort.

Ideeën voor workshops

U kunt er ook voor kiezen om diverse workshops aan te bieden. Zo kunt u uw personeel een outdoor cooking workshop laten volgen (en daarna gezamenlijk lekker op eten). Een andere mogelijkheid is een workshop schieten met pijl en boog of luchtbuksen. Het karakter van het fort komt in elk geval in alle activiteiten terug.

Mogelijke locaties voor uw personeelsuitje

fortwerkiv

Fort Werk IV

Bussum, Noord-Holland

  • Capaciteit: 25 - 140
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Gezellig, culinair
fortjutphaas

Fort Jutphaas

Nieuwegein, Utrecht

  • Capaciteit: 0
  • Geopend: Gesloten
  • Sfeer: Zakelijk, groen

Forten op een unieke locatie

Onze forten liggen stuk voor stuk op een unieke locatie. Zo ligt Fort 1881 in Hoek van Holland prachtig aan de Nieuwe Waterweg. Forteiland IJmuiden is ‘verstopt’ in de monding van het Noordzeekanaal. Werk an het Spoel ligt achter de oevers van de Lek. Fort Diemerdam ligt op nog geen steenworp van Amsterdam. De ene locatie is nog uitzonderlijker dan de ander. Op al deze locaties kunt u uw personeelsuitje organiseren.

Gezellig en ongedwongen personeelsuitje

Gezelligheid in een ongedwongen sfeer staan tijdens een personeelsuitje natuurlijk voorop. Wij zorgen voor een bijzondere locatie en met onze uitdagende activiteiten stapt het personeel als vanzelf uit hun comfortzone. Natuurlijk is een uitstekende catering een absolute voorwaarde voor een geslaagd personeelsuitje. Ook dat onderdeel is bij Fort Evenementen in vertrouwde handen. De koks zorgen voor een uitstekende barbecue of een chic diner. Het is maar wat u wilt. Of wilt u het personeelsuitje afsluiten met een borrel of een bierproeverij? Onze event manager neemt graag met u de mogelijkheden door.

Mogelijke activiteiten tijdens uw personeelsuitje