Personeelsfeest

Home » Personeelsfeest
Personeelsfeest 2017-02-09T10:31:46+00:00
Actief Personeelsfeest

Actief Personeelsfeest

Tijdens een feest is het leuk om net even dat extraatje aan te bieden aan het personeel waarbij je collega’s zelf kiezen of ze een activiteit willen gaan doen.

Lees meer
Personeelsfeest Fort

Personeelsfeest Fort

Omdat elk fort een andere sfeer heeft, is het voor ons belangrijk dat we weten wat jullie idee is van een personeelsfeest. Willen jullie activiteiten doen en daarna lekker eten?

Lees meer
Personeelsfeest Noord Holland

Personeelsfeest Noord Holland

In Noord-Holland vind je zowel de Stelling van Amsterdam alsook de Nieuwe Hollandse Waterlinie en dus veel forten. Ruime keuze dus voor je personeelsfeest!

Lees meer
Personeelsfeest Utrecht

Personeelsfeest Utrecht

Omdat de stad Utrecht vroeger goed verdedigd diende te worden, liggen er vele forten rondom deze gezellige stad. Zoals Wijnfort Jutphaas.

Lees meer

Activiteiten op maat

Alle fortevenementen worden bij ons op maat gemaakt. Ook voor onze activiteiten geldt dat wij deze voor u op maat kunnen maken. Dit kan vaak ook inhoudelijk. Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw bedrijf bij de iFort Challenge tot bijvoorbeeld het verzamelen van puzzelstukken van een foto van uw bedrijf bij Fort Trivial. Wij denken graag met u mee.

Teambuilding met trainer

Veel van onze programma’s zijn ook in te zetten voor teambuilding. Dit kan een spelprogramma zijn waarbij er samengewerkt moet worden, maar ook waarbij we een trainer inschakelen om de persoonlijkheden binnen het team bijvoorbeeld te analyseren tijdens één van de activiteiten. Mocht u hier interesse in hebben, dan gaan wij graag met u in overleg.

Offerte aanvragen