Voor een personeelsfeest Utrecht zijn de forten van de Hollandse waterlinie een ideale locatie. In de rustieke sfeer van een fort bent u er namelijk echt even helemaal tussenuit met uw personeel. Ver van de dagelijkse hectiek bieden de forten de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

Grote en kleine forten

Voor een personeelsfeest zijn er legio mogelijkheden op een fort. Je kunt er een teambuilding programma doen of een alleen een feest organiseren. Hoe groot en klein uw personeelsfeest ook is, er is altijd wel een fort dat bij uw gezelschap past. Zo hebben we grote forten waar in totaal wel 2000 mensen terecht kunnen. Maar u kunt natuurlijk ook een ruimte op dit fort huren, zoals de kazematten of de genieloods. Daarnaast zijn er kleine forten. Zo is de capaciteit van Fort Lunet IV vijftig personen. Groot en klein. Intiem of robuust. Groen en rustig. U heeft meer dan voldoende keuze.

Mogelijke locaties voor een personeelsfeest Utrecht

Bijzondere programma’s voor een personeelsfeest

Fort Evenementen heeft een groot aantal leuke programma’s voor personeelsfeesten in haar portfolio. Alle programma’s zijn geënt op de historie en locaties van forten. Uw feest en de locatie vormen zo als het ware een geheel. Hoe bijzonder is dat? Het geeft uw personeelsfeest een grotere intensiteit.

Op maat gemaakt

Al onze evenemenenten worden op maat gemaakt naar uw wensen. Wilt u een personeelsfeest met een gezellige partyband? Wij gaan graven in ons netwerk? Vindt u het leuk om uw personeelsfeest te combineren met een stukje teambuilding? Maak dan een keuze uit één van onze teambuilding programma’s zoals de Fort Reaction, waarbij u samen gaat bouwen aan een mega ketting reactie. Ook de catering passen wij graag op uw wensen aan. Onze event managers vertellen u graag over de mogelijkheden.

Mogelijke activiteiten tijdens uw personeelsfeest