Een bijzonder personeelsfeest Noord-Holland is gegarandeerd op één van onze forten. U kunt hier terecht midden in het groen, terwijl de forten nooit ver van een grote stad liggen en mede daardoor goed te bereiken zijn. Ideaal voor grote en kleine personeelsfeesten.

Unieke locaties voor personeelsfeesten Noord-Holland

Het bijzondere van de forten is dat ze midden in het groen liggen. Verborgen achter de verdedigingswal en de fortgracht, kunt u heerlijk genieten in de schaduw van de bomen. Of natuurlijk in de officiersmess of de bomvrije poterne. Het bezoek van de locatie is al een feest op zich.

Grote en kleine forten

We hebben in Noord-Holland grote en kleine forten, zodat we altijd wel een fort hebben dat past bij uw personeelsfeest. Wilt u feest voor honderd mensen? Dan is wellicht Fort Markenbinnen een mooie locatie. Denkt u aan een groter personeelsfeest? Dan is Forteiland IJmuiden een optie. Zo is er voor elk personeelsfeest wel een geschikt fort in Noord-Holland.

Mogelijke locaties voor een personeelsfeest

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Leuke activiteiten

Fort Evenementen biedt op de forten in Noord-Holland ook activiteiten die bijzonder geschikt zijn voor een personeelsfeest. Het zijn ontspannende activiteiten, maar uw collega’s werken tegelijkertijd aan het team. Een mooi voorbeeld daarvan is Fort Trivial. Dit programma is gebaseerd op Trivial Pursuit. Uw medewerkers verzamelen bij dit programma trivianten met actieve en ontspannende doe- en denk opdrachten. Over het algemeen wint niet het sterkste of snelste team, maar het team dat het beste samenwerkt. Het is dus een ideale manier om uw personeel op een informele manier met elkaar aan de slag te laten gaan.

Duurzaam personeelsuitje

Fort Evenementen heeft tientallen activiteiten in haar portfolio. Soms gaat het om workshops, zoals drone vliegen. Bijzonder zijn ook onze duurzame programma’s als de Fortgolf Challenge of de Fort Reaction. Hierbij maakt u gebruik van gerecyclede materialen om bijvoorbeeld een mega kettingreactie of een golfbaan te bouwen. En na afloop demonteren onze medewerkers alles, zodat de materialen weer opnieuw kunnen worden gebruikt. Vraag gerust naar de mogelijkheden bij een van onze event managers.

Mogelijke activiteiten tijdens uw personeelsfeest

v1 fort discovery

Fort Discovery

Een uitdagend en sportief teambuilding programma waarbij je het programma vooraf zelf samenstelt.

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2-4 uur
  • Teambuilding en sportief
  • Exclusief op Forteiland IJmuiden

Bekijk deze activiteit »