Bent u op zoek naar een unieke locatie voor jullie bedrijfsuitje? Iets anders dan een standaard zaal of evenemententerrein? Dan kunt u uw uitje met de hulp van Fort Evenementen gemakkelijk een uniek karakter meegeven. Wij beschikken namelijk over meer dan twintig historische forten, verspreid door heel Nederland. Dankzij de authentieke sfeer van deze locaties wordt jullie uitje gegarandeerd een onvergetelijke dag.

Unieke locaties voor een origineel uitje

Onze locaties liggen door heel Nederland verspreid, waardoor wij u en uw medewerkers uitstekende bereikbaarheid kunnen bieden. Dankzij het grote aanbod locaties, hebben wij zowel ruimte voor grote, als voor kleinere groepen beschikbaar en zowel binnen als buiten. Van intieme locatie, tot groot stoer fort, bij Fort Evenementen is het mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een compleet forteiland af te huren. Onze eventmanagers staan klaar om de mogelijkheden vrijblijvend met u te bespreken.

Bijzondere groepsactiviteiten

Maar een originele locatie maakt natuurlijk niet per definitie een origineel bedrijfsuitje. Daarom hebben wij in de loop der jaren een zeer uitgebreid assortiment met bijzondere groepsactiviteiten opgebouwd. Alle activiteiten zijn perfect afgestemd op de historie en karakteristieken van de diverse forten. Activiteiten als ‘Fort Ministerie’, ‘Fort Trivial’ en ‘Fort Roeien’ passen bijvoorbeeld uitstekend bij een bedrijfsuitje waarbij medewerkers op een originele manier worden uitgedaagd om samen te werken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en uw wensen, kunnen we altijd een passend programma voor u opstellen.

v1 fort discovery

Fort Discovery

Een uitdagend en sportief teambuilding programma waarbij je het programma vooraf zelf samenstelt.

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2-4 uur
  • Teambuilding en sportief
  • Exclusief op Forteiland IJmuiden

Bekijk deze activiteit »

Originele afsluiting van een bijzondere dag

Fort Evenementen heeft alle ingrediënten voor een origineel bedrijfsuitje beschikbaar. Dit betekent ook dat wij de catering op locatie voor u kunnen verzorgen en bijvoorbeeld een diner of feestavond voor u kunnen organiseren. Een ‘walking dinner’ waarbij elke gang van het diner in een andere historische ruimte van het fort plaatsvindt of een uitgebreide barbecue voor honderden personen is voor ons geen enkel probleem. Leg uw wensen daarom vooral aan ons voor en laat u informeren door onze ervaren eventmanagers.