Op zoek naar een origineel teamuitje? Wel eens aan een fort gedacht? Het is eens iets heel anders origineels dan samen bowlen of wokken. De locatie maakt ieder teamuitje tot een onvergetelijke gebeurtenis. Fort Evenementen heeft tal van activiteiten waaruit u kunt kiezen en elk teamuitje een eigen karakter kunt geven. Wilt u een escape room doen? Of misschien wilt u vliegen met drones en een selfie maken vanuit de lucht? Of houdt u meer van een sportief en uitdagend programma? Het kan allemaal!

Unieke locatie voor een origineel teamuitje

De originele locaties van de Hollandse Waterlinies maken uw teamuitje natuurlijk helemaal bijzonder. De Stelling van Amsterdam en de Hollandse Waterlinie tellen bijna honderd forten met ieder hun eigen karakter. U kunt kiezen voor de intimiteit van een klein torenfort. U kunt ook gaan voor een stoer en robuust pantserfort. En wat denkt u van een teamuitje op een forteiland?

Hoe verschillend ook, alle forten bevinden zich op een uitzonderlijke locatie. Namelijk midden in het groen en op een steenworp van de grote stad. Vaak zijn het nog onontdekte pareltjes omdat de meeste forten nog geen tien jaar open zijn voor uitjes en evenementen.

Origineel teamuitje op maat

Fort Evenementen biedt originele teamuitjes op maat. We hebben een portfolio met een groot aantal evenementen. Zo hebben we activiteiten als Fort Trivial, Fort Reaction of Fort Roeien die uw team op een ontspannen en speelse manier laten samenwerken. Het competitie-element in die activiteiten zorgt ervoor dat zelfs de meest timide medewerker binnen de kortste keren fanatiek bezig is!

Het bijzondere van onze activiteiten is dat ze allemaal zijn geïnspireerd op de geschiedenis en de locatie van het fort. In Fort Room VR bijvoorbeeld bent u de sluiswachter die het fort in staat van paraatheid moet brengen.

Mogelijke locaties voor originele teamuitjes

Dagvullende teamuitjes

We bieden een origineel teamuitje dat dagvullend kan zijn, maar verzorgen ook korte vergaderbreaks. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de grootte van het team en de tijd van het jaar. Zo kijken we in de natte herfst wat vaker naar binnenactiviteiten, terwijl in de zomer het water nogal eens een rol speelt in de activiteiten. Maar we zijn ook zo flexibel dat we op veranderde weersomstandigheden kunnen inspelen. Want in de zomer wil het wel eens regenen en een Indian Summer (heerlijke nazomer) behoort inmiddels niet meer tot de uitzonderingen.

Smaakvolle afsluiting

We kunnen elk origineel teamuitje smaakvol afsluiten met bijvoorbeeld een gezellige borrel, een stoere barbecue of een mooi diner. En ook in dat geval maken we gebruik van de mogelijkheden van het fort om het teamuitje zo origineel mogelijk te maken. Wilt u barbecueën boven op de geschutskoepel? Of wilt u dineren in de officiersmess? Of wellicht in de bomvrije poterne? Informeer bij onze event managers naar de mogelijkheden.

Mogelijke activiteiten tijdens uw teamuitje