Wilt u een originele nieuwjaarsborrel organiseren? De gezelligste nieuwjaarsborrel voor uw bedrijf met collega’s of relaties boekt u nu bij ons Winter Fortenland op het sfeervolle Fort Uitermeer in Weesp onder de rook van Amsterdam. Hier borrelt u niet alleen in winterse sfeer maar kunnen uw gasten ook deelnemen aan tal van hilarische winterse activiteiten.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Originele nieuwjaarsborrel vlakbij Amsterdam

Het stoere Fort Uitermeer in Weesp, ligt vlakbij Amsterdam en is de ideale locatie voor uw nieuwjaarsborrel met collega’s of relaties. Ons centraal gelegen Winter Fortenland biedt tal van winterse activiteiten inclusief een schnappsbar en heerlijke hapjes. Nodig uw gasten uit om virtual reality te gaan skiën vanuit de stoeltjeslift, een sportief potje “eisstock schiessen” of boogschieten op een 3D rendier. Ontsnap uit de skigondel door het oplossen van winterse puzzels of geniet van warme chocomel of natuurlijk een hartverwarmende schnapps aan onze gezellige schnappsbar.

Winter festival nieuwjaarsborrel

Winter Fortenland is een winter festival in een over de top après ski sfeer. Een gezellige en ongedwongen plek voor uw nieuwjaarsborrel met uw bedrijf. In samenwerking met Paviljoen Uit&Meer zijn heerlijke winterse arrangementen samengesteld. Gezellig borrelen met maaltijdvullende hapjes zoals Oostenrijkse Kaiserschmarrn of borrelen met aansluitend een nieuwjaarsdiner in het Paviljoen, het kan allemaal met groepen vanaf 30 personen. De keuze voor een ideale nieuwjaarsborrel met uw bedrijf is aan u. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag voor een programma op maat.

Nieuwjaarsborrel organiseren met collega’s

Hoe kan uw nieuwjaarsborrel met collega’s er uit zien? Met een gezellige schnapps en huisgemaakte bonbon verwelkomen wij uw gasten aan het einde van de dag bij het sfeervolle Fort Uitermeer, waarna we met lantaarns het verlichte pad oplopen richting Winter Fortenland. Hier heten wij u en uw collega’s van harte welkom met een korte introductie over deze historische locatie, waarna de schnappsbar open gaat en de activiteiten gedaan kunnen worden voor wie dat wil. Zing mee met foute après ski liedjes of probeer uw collega te verslaan met een potje kopspijkers of maak een hilarische foto in de fotobooth. Alleen borrelen aan de gezellige schnappsbar kan natuurlijk ook. Wilt u aansluitend nog dineren? Dan kan dit in het naastgelegen Paviljoen Uit&Meer, waar u kunt kiezen uit shared dining of een winter BBQ. Informeer gerust naar de mogelijkheden, wij stellen graag uw ideale nieuwjaarsborrel voor u samen!