De afgelopen jaren hebben wij bij Fort Evenementen een kerstuitje voor meerdere relaties mogen organiseren. Wijzelf zijn idolaat van kerst en het kan nooit genoeg over the top! We hebben in ons magazijn dan ook een heel schap vol met kerstspullen staan waaronder 4 kilometer verlichting! Omdat dit een uitdagend jaar is, zijn we gaan kijken wat we wel coronaproof kunnen organiseren voor onze relaties.

Coronaproof kerstuitje

Want dat het een coronaproof kerstuitje moet worden, dat is zeker. Met alle regels van het RIVM in ons achterhoofd, hebben we een origineel én veilig kerstuitje ontwikkeld voor groepen vanaf 10 personen. Gelijk de eerste maatregel, ook kleine groepjes kunnen het eindejaar bijzonder afsluiten! Daarnaast wordt er in teams gewerkt van 2 tot 3 personen, nog minder dan dat je thuis mag ontvangen. En het gehele kerstuitje vindt plaats in je eigen auto. Dus nergens uitstappen, geen mondmaskers nodig en niet extra letten op afstand bewaren.

Auto puzzeltocht

Hoe ziet dit originele kerstuitje er dan uit? Jullie gaan een uitgebreide auto puzzeltocht rijden, boordevol leuke puzzels en verrassingen. Vanaf een schitterend gedecoreerde locatie in het Gooi (deze houden we nog even geheim), start elk team in een ander tijdslot met de puzzelrit. De bestuurder krijgt aanwijzingen van de passagiers die navigeren met het bolletje pijltje systeem (net als in een echte rally). Hiermee gaan jullie een prachtige route rijden door het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug.

Vol verrassingen

De tocht zit vol verrassingen, zoals de eindejaar speech die onderweg wordt afgespeeld in de kerst app (deze download je vooraf de start). Op de app wordt natuurlijk ook de foute kerst top 100 afgespeeld voor de heerlijke meezingers onderweg. Elk team krijgt een goodiebag mee met kerstversiering voor in de auto. Hilarische foto opdrachten zorgen voor unieke herinneringen. En in overleg kunnen we nog meer leuke dingen toevoegen in de app, waardoor het kerstuitje helemaal op jullie is gemaakt.

Geen forten

Het coronaproof kerstuitje 2020 vindt dit jaar helaas niet plaats op een fort. Door de maatregelen zijn de meeste forten en hun horeca gesloten en is het dus niet mogelijk om samen te komen op één van onze prachtige forten. Natuurlijk kunnen jullie bij dit bijzondere uitje wel dezelfde service verwachten die wij bij al onze fort evenementen bieden. Ons team staat daarom helemaal voor jullie klaar voor een bijzonder dagje uit.

Willen jullie liever niet met elkaar op pad? Kies dan voor ons coronaproof kerstpakket!

Mogelijke activiteiten tijdens de winter