Een kerstuitje voor uw personeel op een wel heel bijzondere winterse locatie, wie wil dat nou niet? Fort Uitermeer in Weesp, vlakbij Amsterdam verandert in december in een waar Winter Wonderland! Nodig uw personeel uit voor een over de top kerstuitje op een sfeervolle evenementenlocatie.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Kerstuitje personeel in winterse sfeer

Bij Winter Fortenland bij Fort Uitermeer zorgen wij voor een ontvangst met glühwein of warme chocolademelk waarna uw personeel of relaties zich kunnen onderdompelen in allerlei winterse activiteiten. Denk aan een potje curling, een ontsnapping uit de escape-skigondel, het maken van een hilarische kerstfoto met collega’s. Het is zelfs mogelijk om plaats te nemen in een stoeltjeslift en in virtual reality de piste af te skiën. Er is een ware Schnappsbar waar geborreld kan worden en natuurlijk wordt er ook gedacht aan heerlijke winterse hapjes zoals Oostenrijkse Kaiserschmarrn of ander lekkers van onze kerstkok!

All-inclusive arrangementen

In samenwerking met Paviljoen Uit & Meer zijn er drie arrangementen samengesteld waaronder kerstborrelen met maaltijdvullende hapjes. Een ander arrangement is de kerstborrel met aansluitend een winter BBQ of kerstdiner. Het laatste arrangement is een combinatie van een kerstuitje voor uw personeel inclusief het hilarische spelprogramma Fort X-mas Challenge, waarbij ieder team een kale kerstboom meekrijgt en bij verschillende winterse teambuilding activiteiten de kerstdecoratie kan winnen. Het winnende team met de best gedecoreerde kerstboom sluit de Fort X-mas Challenge extra feestelijk af met een fles bubbels.

Fort x-mas challenge als kerstuitje

De Fort X-mas Challenge bestaat uit verschillende opdrachten zoals scheve kerstbomen, kopspijkers, touwtrekken en de kerstquiz maken. Daag uw collega’s of relaties uit in dit hilarische teambuilding programma en sluit af met een eindejaarsborrel in onze Schnappsbar of een winter BBQ of kerstdiner in het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer. Volop mogelijkheden dus om van uw kerstuitje met personeel een onvergetelijke winterse ervaring te maken. Bekijk de arrangementen op onze website of neem contact op voor een programma op maat. Wij stellen graag het ideale kerstuitje voor u samen.