Kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. Maar dit jaar wil je als werkgever natuurlijk extra origineel (én veilig) voor de dag komen. Wat dacht je van een kerstpakket met een kerst autopuzzeltocht speciaal voor de decembermaand. Het kerstpakket bestaat naast een roadbook met navigatie en puzzels ook uit allerlei leuks en lekkers voor onderweg en thuis.

Kerstpakketten voor het hele gezin

De kerstpakketten van Fort Evenementen dit jaar zijn voor het hele gezin. Zo bestaat het kerstcadeau uit een bijzondere autopuzzeltocht door het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug. Je navigeert, net als in een echte rally, met het bolletje pijltje systeem. Na het bekijken van de instructiefilm kan de kerst autopuzzeltocht beginnen. Maar niet voordat de auto versiert is met de kerstverlichting en kerstmutsen uit dit originele kerstpakket. Onderweg los je hilarische kerst puzzels en raadsels op en voor de kinderen is er ook een kerst autobingo voor op de achterbank.

Kerst autopuzzeltocht

Naast de kerst autopuzzeltocht bevat dit kerstpakket natuurlijk ook volop lekkers voor onderweg én voor daarna! Zo mag de autodrop natuurlijk niet ontbreken. Bij thuiskomst genieten de volwassenen en de kinderen van een lekker bubbeltje en heerlijke borrelhapjes. Een origineel kerstpakket idee in dit zo bijzondere jaar.

Kerstuitje in plaats van kerstpakketten

Wilt u toch liever even samenkomen met de medewerkers, maar wel veilig? Kies dan voor het autopuzzel kerstuitje. Deze bestaat uit een autopuzzeltocht, een kerstapp boordevol puzzels, hilarische foto opdrachten, de eindejaar speech van de directie en lekkere hapjes en drankjes voor onderweg. Jullie starten in kleine teams in tijdslots en hoeven onderweg niet uit te stappen. Je gaat natuurlijk wel de competitie aan met je collega’s in de kerstapp (je kunt o.a. onderweg met elkaar chatten, maar ook elkaar een tijdstraf geven etc). Het kerstuitje vindt plaats in het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug en kan geboekt worden tussen 7 en 23 december.

Mogelijke activiteiten tijdens de winter