Op zoek naar een uniek kerstgeschenk voor uw personeel of relaties? Dan is toch niets leuker dan een kerstuitje? Nodig hen uit voor Winter Fortenland bij Fort Uitermeer in Weesp en sluit het jaar extra feestelijk af in een over de top kerstsfeer. Inclusief leuke, vrijblijvende kerst activiteiten.

Winterse activiteiten

Beleef samen met uw collega’s of relaties ons unieke Winter Fortenland. Start met glühwein of warme chocolademelk, daag elkaar uit tijdens een potje curling of ontsnap uit de escape-skigondel. Maak een unieke kerstfoto of zing mee met (foute) kerstliedjes. Neem plaats in de stoeltjeslift en geniet van typisch Oostenrijkse Kaiserschmarren of andere winterse hapjes van onze kerstkok. Winter Fortenland op onze stoere, historische Fort Uitermeer nabij Amsterdam is een winters festival in ongedwongen kerstsfeer. Zeker weten dat uw personeel dit originele kerstgeschenk nooit meer vergeet.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

X-mas challenge als kerstgeschenk personeel

Met gezelschappen vanaf 30 personen kunt u als uniek kerstgeschenk voor uw personeel ook onze hilarische Fort X-mas Challenge boeken. Een toegankelijk teambuilding programma met onderdelen als scheve kerstbomen, touwtrekken, kopspijkers en een kerstquiz. Uiteraard sluiten we af met een gezellige eindejaarsborrel in de Schnappsbar van Winter Fortenland!

Drie winterse arrangementen

Maak voor uw originele kerstgeschenk een keuze uit onze drie winterse arrangementen. Wordt het gezellig borrelen met maaltijdvullende kersthapjes? Of kiest u voor het hilarische spelprogramma Fort X-mas Challenge? Een eindejaarsborrel met kerstdiner in het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer kan uiteraard ook. Teambuilding met collega’s en een gezellige eindejaarsafsluiting, wie wil dat nou niet als kerstgeschenk?! Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een programma op maat. Voor ieder bedrijf hebben wij het ideale kerstuitje.