Gaat u dit jaar de kerstborrel organiseren voor uw bedrijf? Lees dan snel verder! Wij van Fort Evenementen zijn namelijk helemaal gek van kerst en organiseren kerstborrels op meerdere locaties, waarbij u deze kunt aanvullen met hilarische kerstactiviteiten. Zoals het sfeervolle Fort Uitermeer, vlakbij Amsterdam, toveren wij in de decembermaand om tot een waar Winter Wonderland waar u uw collega’s of relaties kunt ontvangen in een over de top kerstsfeer.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Kerstborrel op unieke locatie

Stap met een glaasje glühwein binnen in de wondere wereld van Winter Fortenland en beleef met uw collega’s of relaties een unieke kerstervaring in een voormalige munitiewerkplaats op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp, vlakbij Amsterdam. Geniet van heerlijke kersthapjes of daag uw relaties uit tijdens het boogschieten op de neus van Rudolph. Een sportief potje curling of lekker meezingen met (foute) kerstliedjes kan natuurlijk ook. Hier ontzorgen wij u geheel van de taak van het organiseren van de kerstborrel!

Kerstborrel met activiteit

De kerstborrel starten met een leuke activiteit? Wat dacht u van de bijzondere Kerst Reycle Challenge? Hier gaat u in teams bouwen aan een gerecyclede arrenslee. Shop in de marktkraampjes voor gerecycled materiaal, bedenk met je teamgenoten hoe je zo een origineel en duurzaam mogelijke arrenslee kunt bouwen en test deze tijdens een crashtest en natuurlijk een arrenslee-race! Plezier gegarandeerd! Tussendoor zorgen we natuurlijk voor warme chocomel en lekkere koekjes en na de finale gaan we gezellig allemaal aan de kerstborrel!

Fort X-mas Challenge

Scheve kerstbomen, een kerstquiz of kopspijkers het zijn allemaal onderdelen van de hilarische Fort X-mas Challenge waarbij uw gasten met elkaar de strijd aangaan met als einddoel de best gedecoreerde kerstboom. Welk team wint tijdens een potje curling of heeft de meeste kennis in huis tijdens een zenuwslopende kerstquiz? Tijdens deze unieke Fort X-mas Challenge combineert u uw kerstborrel met een stukje teambuilding op een stoere, historische locatie. Een ongedwongen gezellige afsluiting van het jaar die uw collega’s of relaties niet snel zullen vergeten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Dan organiseren wij samen met u de ideale kerstborrel voor uw bedrijf.