Pak in december extra uit met uw kerstborrel in de buurt van Amsterdam en boek bijvoorbeeld een uniek kerstarrangement in Winter Fortenland bij Fort Uitermeer in Weesp, op nog geen 30 minuten rijden vanaf Amsterdam. Of breid de kerstborrel van uw bedrijf uit met de hilarische Kerst Recycle Challenge waarbij u van gerecycled materiaal een arrenslee gaat bouwen!

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Kerstborrel voor uw bedrijf

Sluit dit jaar extra feestelijk af met kerstborrel voor uw bedrijf in een over de top kerstsfeer. Fort Uitermeer is in december het decor voor Winter Fortenland, een winters festival waar bedrijven hun eindejaarsborrel op een unieke manier kunnen beleven. Ontvang uw collega’s of relaties met een glas glühwein of warme chocomel en ga met elkaar de uitdaging aan van een sportief potje curling, boogschieten op de neus van Rudolph of zing mee met (foute) kerstliedjes. Met elkaar genieten aan onze schnappsbar met winterse hapjes kan natuurlijk ook.

Kerst teambuilding

Samenwerken en plezier maken dat zijn de ingrediënten van onze Fort X-mas Challenge, een hilarische kerst teambuilding die voorafgaand de kerstborrel met uw bedrijf gegarandeerd een succes is. Uw collega’s of relaties beleven in teamverband verschillende spelonderdelen waarbij het winnende team kerstdecoratie wint voor hun kerstboom. Welk team neemt de best versierde kerstboom mee naar kantoor? Deze hilarische kerstactiviteit kan op vele forten worden gedaan als gezellig interactief extraatje tijdens de kerstborrel met uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De meeste opdrachten kunnen zowel binnen als buiten worden gedaan, afhankelijk van het weer.

Kerstborrel op het forteiland

Een andere bijzondere locatie voor een kerstborrel in de buurt van Amsterdam, is Forteiland IJmuiden. Dit prachtig behouden fort, op slechte 45 minuten afstand van Amsterdam, bereikt u met uw gasten per boot, waar u warm ontvangen wordt met lekkere warme drankjes waarna u een kort activiteitenprogramma gaat doen (waaronder een blinde wijnproeverij). Na de kerstborrel nodigen wij u uit aan de schitterend gedekte tafels voor een zeer smakelijk kerstdiner. Eet smakelijk!