Vier je jubileum op een stoer fort! Zo een geweldige mijlpaal als een jubileum moet natuurlijk gevierd worden op een bijzondere locatie, dus waarom niet op één van de prachtige forten van Nederland?

Ieder fort zijn eigen sfeer

Het leuke aan de forten in Nederland is, dat ze ieder hun eigen sfeer hebben. Dus bij jullie jubileum kunnen we altijd een passend fort vinden. Zo is er een stoer en uniek forteiland in IJmuiden, een sprookjesachtig fort onder de rook van Amsterdam, een zeer groen fort nabij Weesp en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Mogelijke locaties voor uw jubileum op een fort

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Uniek jubileum op het fort

Ook kunnen we met aankleding nog wat extra’s doen om jullie jubileum op het fort uniek te maken. Denk aan jullie logo geprojecteerd op de historische muren van de forten. Of jullie producten geëtaleerd in de nissen van de fortruimtes. We kunnen het vieren met een groot feest in één van de prachtige ruimtes van een fort met een heerlijk diner voorafgaand en een spetterend feest met live band.
Maar het is natuurlijk ook leuk om een trip down memory lane te doen en een expositie door de jaren heen van jullie bedrijf. Hieraan hangen we bijvoorbeeld een spelprogramma of puzzeltocht.

Cultureel erfgoed

De forten in Nederland zijn cultureel erfgoed en met jullie bijdrage van kan dit erfgoed behouden blijven. Dus niet alleen een feest ter ere van jullie jubileum, maar ook een dank voor jullie bijdrage!
Wij vragen dan ook onze gasten altijd een kleine bijdrage ter herstel van het culturele erfgoed. Dit is een vrijwillige bijdrage, dus niet verplicht.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie jubileum op het fort

v1 fort gamble

Fort Gamble

Een toegankelijke team competitie met gokken en teambuilding!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Exclusief op Fort Uitermeer

Bekijk deze activiteit »