Jubileum

|Jubileum
Jubileum 2017-02-09T10:31:46+00:00
Jubileumfeest

Bestaat jouw bedrijf 5 of misschien wel 50 jaar? Dan is het toch echt tijd voor een groots jubileumfeest! Maar hoe ga je deze geweldige mijlpaal vieren?

Lees meer
Jubileum evenement

Natuurlijk moet een jubileum een onvergetelijke dag worden en wij helpen hier graag mee. Naar aanleiding van uw wensen maken wij met veel plezier een programma op maat!

Lees meer
Jubileum uitje

Je kunt je uitje aankleden op vele mogelijke manieren. Wat dacht je van een festival op een mooi fort met diverse eetkraampjes en leuke activiteiten.

Lees meer
Jubileum fort

Bij jullie jubileum kunnen we altijd een passend fort vinden. Bijvoorbeeld een culinair fort in Utrecht, een stoer fort in IJmuiden of een sprookjesachtig fort bij Amsterdam.

Lees meer

Activiteiten op maat

Alle fortevenementen worden bij ons op maat gemaakt. Ook voor onze activiteiten geldt dat wij deze voor u op maat kunnen maken. Dit kan vaak ook inhoudelijk. Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw bedrijf bij de iFort Challenge tot bijvoorbeeld het verzamelen van puzzelstukken van een foto van uw bedrijf bij Fort Trivial. Wij denken graag met u mee.

Teambuilding met trainer

Veel van onze programma’s zijn ook in te zetten voor teambuilding. Dit kan een spelprogramma zijn waarbij er samengewerkt moet worden, maar ook waarbij we een trainer inschakelen om de persoonlijkheden binnen het team bijvoorbeeld te analyseren tijdens één van de activiteiten. Mocht u hier interesse in hebben, dan gaan wij graag met u in overleg.

Offerte aanvragen