Voor een jubileum uitje gezellig op pad naar een historisch fort ergens in Nederland. Wil je jullie jubileum vieren met een gezellig uitje met de collega’s? Dan helpen onze event managers jullie graag met de organisatie.

Vele mogelijkheden

Je kunt je uitje aankleden op vele mogelijke manieren. Wat dacht je van een festival op een mooi fort? Tijdens dit festival is zijn er diverse eetkraampjes zoals een pastabar en een saladebuffet, een aantal leuke (inloop) activiteiten zoals boogschieten of een op maat gemaakte escape room. Daarbij sfeervolle achtergrond muziek en natuurlijk ruimte voor een presentatie van het jubileum.

Mogelijke locaties voor een jubileum uitje

Activiteiten

Ook is het leuk om in teams de uitdaging aan te gaan in verschillende activiteiten, die wij hebben aangepast op het jubileum. Denk aan de verjaardagsquiz van Ik hou van Holland, maar dan met vragen over het bedrijf tijdens Fort Trivial. Of de Fort Reaction, waarbij jullie allemaal samen een enorme kettingreactie maken, waarbij het aantal onderdelen net zoveel zijn als de jaren van uw jubileum. Ons evenementenbureau maakt voor jullie jubileum altijd een vrijblijvende offerte, nadat wij met jullie hebben gesproken over de ideeën die er al zijn. Naar aanleiding van dit contact maken wij een eerste concept.

Bezichtiging

Als het concept aanslaat, dan maken wij met veel plezier een afspraak om de locatie te bezichtigen. Het jubileum uitje krijgt op deze manier meer vorm en zullen we nog meer inspiratie krijgen om de dag helemaal in te vullen naar wens. Samen zullen we ervoor zorgen dat deze mijlpaal groots gevierd wordt!

Mogelijke activiteiten tijdens uw jubileum uitje

v1 fort trivial

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Mogelijk op de meeste forten

Bekijk deze activiteit »