Bent u op zoek naar originele ideeën voor de kerstborrel op het werk die u dit jaar organiseert? Wat is er nu unieker dan een kerstborrel op een fort?! Fort Evenementen ontvangt u en uw collega’s graag op één van onze prachtige forten, zoals op Winter Fortenland bij Fort Uitermeer. Een voormalige munitieopslag vlakbij Amsterdam wordt omgetoverd tot sfeervol winter wonderland, dé gezelligste plek om het jaar met collega’s of relaties feestelijk af te sluiten.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Ideeën kerstfeest werk: Winter Fortenland

Eén van de voormalige munitieopslagen bij Fort Uitermeer in Weesp, verandert van 12 t/m 21 december in een over de top kerstlocatie waar u met uw bedrijf kunt genieten van een kerstborrel of kerstfeest met diverse winterse activiteiten. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor heerlijke kersthapjes of een compleet kerstdiner in het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer. Of kunt u gezellig kerstborrelen in de Schnappsbar met een glaasje glühwein of warme chocolademelk. Om het u makkelijk te maken zijn er drie all-in winterse arrangementen samengesteld voor uw kerstborrel of kerstfeest met het werk. Breid uw arrangement uit met een heerlijk viergangen diner of winter BBQ bij het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer of neem gewoon contact met ons op voor een kerstborrel op maat.

Kerstborrel werk met hilarische activiteiten

Een ongedwongen winterfestival op een historische locatie in kerstsfeer, dat is Winter Fortenland. Dé plek voor een gezellige kerstborrel met het werk of eindejaarsafsluiting met uw relaties. De activiteiten zijn hilarisch! Daag uw collega’s uit tijdens een potje curling, zing mee met (foute) kerstliedjes tijdens kerstkaroake, ontsnap uit een skigondel door het oplossen van een kerstpuzzel of schiet met pijl en boog op de neus van Rudolph. Ook geweldig is de X-mas Challenge, nog meer gericht op teambuilding.

X-mas Challenge met kerstborrel

Tijdens deze ongedwongen kerst teambuilding activiteit barst de strijd los om de best gedecoreerde kerstboom. Gedurende verschillende activiteiten kan ieder team gezellige kerstdecoratie winnen om hun kale kerstboom mee te versieren. Activiteiten zijn onder meer een kerstquiz, kopspijkers en touwtrekken en maken onderdeel uit van deze hilarische X-mas Challenge. Wie wint uiteindelijke de fles met kerstbubbels? Natuurlijk sluiten we deze X-mas challenge af in onze Schnappsbar met glühwein en lekkere kerstborrelhapjes. Kortom genoeg ideeën voor uw kerstborrel met collega’s of relaties!