Forteiland IJmuiden is de overtreffende trap van de Stelling van Amsterdam. Het is met drie verdiepingen, achttien vergaderzalen en talloze activiteitenlocaties het grootste fort en daarmee de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje. Het biedt plaats aan groepen van 12 tot 600 mensen. Dat maakt het uitermate geschikt voor grote en kleine bedrijfsuitjes.

Boot naar Forteiland

Forteiland IJmuiden ligt op nog geen 20 kilometer van Amsterdam. Vanaf het Sluisplein vertrekt u met een boot naar het Forteiland. In feite begint daar het bedrijfsuitje al. De boottocht langs de schepen en robuuste kranen van de haven is al een belevenis op zich. Na een korte overtocht zet u voet op het eiland.

Eiland met bijzondere activiteiten

Het eiland in de monding van het Noordzeekanaal maakt bijzondere activiteiten mogelijk. Zo kunt u kiezen voor het stoere RIB-varen. U scheert met een vaart van 80 kilometer per uur over de golven. Of wat denkt u van het teambuildingsprogramma Fort Discovery met spectaculaire onderdelen, zoals balanceren in de toren, een trapeze jump of abseilend de fortgracht in?

Enkele van de activiteiten op Forteiland IJmuiden

v1 fort discovery

Fort Discovery

Een uitdagend en sportief teambuilding programma waarbij je het programma vooraf zelf samenstelt.

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2-4 uur
  • Teambuilding en sportief
  • Exclusief op Forteiland IJmuiden

Bekijk deze activiteit »

Bijzondere vergaderingen

Forteiland IJmuiden is een uitgelezen plek voor vergaderingen. De ligging maakt het uitermate geschikt voor brainstormen en out-of-the-box-denken. Het Forteiland heeft achttien vergaderzalen, variërend van groot tot klein. Heel bijzonder is de bunker die helemaal is verbouwd. Deze is van de modernste gemakken voorzien en heeft een vrij uitzicht op de Noordzee.
Natuurlijk vindt u op Forteiland IJmuiden genoeg mogelijkheden voor een originele vergaderbreak, zoals vliegen met drones, varen met een RIB-boot of schieten met een boog.

Moderne keuken op het Forteiland

Forteiland IJmuiden telt verschillende uitstekende keukens waar u terecht kunt voor de inwendige mens. Of het nu gaat om een lunch, een aangeklede borrel of een ‘shared dining’ waarbij u kunt genieten van meerdere gerechtjes in meerdere kamers van het fort. De mogelijkheden van Forteiland IJmuiden zijn legio. Onze eventmanagers denken graag met u mee over de mogelijkheden, zodat wij u een bedrijfsuitje op maat kunnen bieden.

Neem een kijkje op Forteiland IJmuiden

 

Locatie Forteiland IJmuiden

Arrangementen op Forteiland IJmuiden