Het sfeervolle Fort Werk aan de Korte Uitweg vind je in het groene Tull en ’t Waal en straalt dan ook één en al rust uit. Geniet hier met uw collega’s van een dagje buiten teambuilden of vergaderen in één van de gerenoveerde ruimtes. Ook de smaakpupillen komen hier ruim aan bod tijdens uw bedrijfsuitje!
Fort Werk aan de Korte Uitweg vooraanzicht

Groen bedrijfsuitje

Dit fort ademt groen uit, dus ideaal voor een groen bedrijfsuitje. Buiten aan de slag met de collega’s met een teambuilding programma zoals Fort Trivial waarbij je als team doe en denk opdrachten dient uit te voeren om trivianten te verzamelen. Of maak het nog groener met de milieuvriendelijke Fortgolf Challenge. Hier gaan de teams van gerecycled materiaal een minigolfbaan bouwen en uiteraard ook spelen. Go Green on the Green!

Bijzondere bestemming

Fort Werk aan de Korte Uitweg heeft een bijzondere bestemming gekregen. Het onderhoud en het theehuis worden namelijk gerund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit maakt het fort tot een zorg-fort en geeft het een speciaal tintje aan uw bezoek aan het fort.

Enkele van de activiteiten op Fort Werk aan de Korte Uitweg

activiteit fort trivial 1,5

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma dat je zelf samenstelt. Vanaf 8 personen.

 • Programma op maat, binnen en buiten
 • Duur: 2-3 uur
 • Van 8 - 300 personen
 • Mogelijk op bijna alle locaties

Bekijk deze activiteit »

fortland-games

Fortland Games

Alleen voor echte bikkels, waar Highland Games meets expeditie Robinson. Heerlijk in de buitenlucht! Vanaf 10 personen.

 • Programma voor buiten
 • Duur: 2-3 uur
 • van 10 - 65 personen
 • Op 16 unieke locaties mogelijk

Bekijk deze activiteit »

Prachtige vergaderlocatie

Fort Werk aan de Korte Uitweg is een prachtige vergaderlocatie. Niet alleen zijn de vergaderruimtes recent gerenoveerd, maar kunt u ook in alle rust vergaderen! Combineer uw vergadering met een leuke vergaderbreak, zoals een fascinerende rondleiding over het fort of een energieopwekkende activiteit. Maak prachtige luchtfoto’s van dit stukje cultureel erfgoed en leer vliegen met dit gave stukje techniek.

Fort Werk aan de Korte Uitweg als bescherming

Fort Werk aan de Korte Uitweg is gebouwd als onderdeel van de Stelling van Honswijk ter bescherming tegen de vijand die over de Lek kwam. In deze Stelling vind je op korte afstand tevens Werk aan het Spoel en Fort Honswijk. Daarom is het tevens een leuk fort om als onderdeel van een “bewegend” bedrijfsuitje te boeken bij onze Vesting Challenge. Hierbij doet u een soort “speurtocht” die wij helemaal voor u op maat maken langs een aantal forten. Dit kan met een stoere 4×4, maar ook op bijvoorbeeld een elektrische step.

Neem een kijkje bij Fort Werk aan de Korte Uitweg

Fort Evenementen

Fort Evenementen bespreekt samen met u uw wensen voor een bedrijfsevenement op Fort Werk aan de Korte Uitweg. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vergadering inclusief een leuke vergaderbreak. Of een gezellig teamuitje met als afsluiter een smakelijke barbecue of uitgebreid buffet. Onze event managers denken graag met u mee.

Locatie Fort Werk aan de Korte Uitweg

Enkele van onze andere forten

fortlunetiv

Fort Lunet IV

Utrecht, Utrecht

 • Capaciteit: 10 - 50
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Groen, knus