Fort Uitermeer is een fantastische locatie voor een bedrijfsuitje. Het is een klein en bijzonder fort dat net iets ten zuiden van Weesp aan de Vecht ligt. Naast het authentieke torenfort is inmiddels een mooi paviljoen gebouwd voor lekkere hapjes en gezellige borrels. Bij het fort staan meerdere plofhuisjes, gebouwd voor munitieopslag. Deze plofhuisjes en het groene terrein zijn ideaal voor een bedrijfsuitje.

fort uitermeer luchtfoto

Plofhuisjes

Het fort zelf is helaas (nog) niet toegankelijk, maar vormt een prachtige achtergrond voor uw bijzondere bedrijfsuitje. De plofhuisjes rondom het fort bieden de gelegenheid om de activiteiten ook binnen uit te voeren bij het onvoorspelbare Hollandse weer. De plofhuisjes zijn gebouwd ten tijde van de Koude Oorlog als munitiemagazijnen. In een aantal plofhuisjes kan men nu vergaderen en activiteiten doen.

 

Neem een kijkje bij Fort Uitermeer

 

 

Bijzondere activiteiten

Fort Uitermeer biedt enorm veel mogelijkheden voor uw bedrijfsuitjes. Hiervoor hebben we een aantal all inclusive arrangementen samengesteld. Maar ook een programma op maat hoort hier tot de mogelijkheden. Binnen of buiten. Onze teambuilding programma’s zijn gebaseerd op de geschiedenis en de locaties van de forten. Zo bieden wij unieke spelprogramma’s aan zoals de Fort Gamble, waarbij je net als de soldaten vroeger gaat gokken. In Plofhuis 3 is er ook een uniek spelprogramma gebouwd, een heuse “escape room experience”. Hier vind je een replica van één van de kanonnen die vroeger op het fort stonden. De bedoeling is dat je het kanon in werking krijgt door het verzamelen van alle materialen die nodig zijn voor het afschieten van een kanon. Deze activiteit is onderdeel van de Fort Spelen.

Enkele van onze activiteiten

v1 fort gamble

Fort Gamble

Een toegankelijke team competitie met gokken en teambuilding!

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Teambuilding & fun
  • Exclusief op Fort Uitermeer

Bekijk deze activiteit »

v1 fort spelen

Fort Spelen

Een gevarieerd programma met voor ieder wat wils!

  • Binnen en buiten mogelijk
  • Duur: 2 uur
  • Fun & variatie
  • Op de meeste forten mogelijk

Bekijk deze activiteit »

Prachtige locatie

Fort Uitermeer ligt op een prachtige locatie aan de Vecht. Hierdoor is het mogelijk om uw bedrijfsuitje uit te breiden met een leuke boottocht over deze rivier. Zo kunt u bijvoorbeeld opstappen in Muiden of Weesp en met de boot naar de locatie worden gebracht, hoe uniek!

Arrangementen op Fort Uitermeer