Het rijksmonument Fort Pannerden ligt idyllisch op de plek waar de Rijn zich splitst in Rijn en Waal. Het fort is sinds 2016 openbaar toegankelijk en de ideale plek voor een bedrijfsuitje. Fort Pannerden werd in 1872 gebouwd. Het was een vooruitgeschoven fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het moest voorkomen dat vijandige troepen via de grote rivieren optrokken naar de waterlinie. Voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog werd Fort Pannerden flink uitgebreid, maar kon geen serieuze tegenstand bieden bij de Duitse inval.

Teambuilding in Fort Pannerden

Fort Pannerden is een mooi en robuust fort. Dat maakt het bijzonder geschikt voor stoere teambuilding activiteiten. Zo bieden wij onder andere de programma’s Fort Trivial en de Fort Reaction. Beide zeer toegankelijke teambuilding activiteiten voor kleine en grote groepen. Fort Trivial is gebaseerd op Triviant en is het doel zoveel mogelijk trivianten verzamelen door middel van diverse doe en denk opdrachten die u vooraf zelf heeft uitgekozen. De Fort Reaction is een mega ketting reactie die u gaat bouwen door de gangen van het fort.

Enkele van de activiteiten op Fort Pannerden

activiteit fort trivial 1,5

Fort Trivial

Alleen maar fun en teambuilding bij dit toegankelijke spelprogramma dat je zelf samenstelt. Vanaf 8 personen.

 • Programma op maat, binnen en buiten
 • Duur: 2-3 uur
 • Van 8 - 300 personen
 • Mogelijk op bijna alle locaties

Bekijk deze activiteit »

activiteit fort defender 1,5 meter afstand

Fort Defender

Test je behendigheid met mini Landrover Defenders op een parcours vol met bruggen en tunnels. Vanaf 8 personen.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 1 - 2 uur
 • Van 8 - 20 pers. (meer op aanvraag)
 • Mogelijk op bijna alle locaties

Bekijk deze activiteit »

Feest of vergadering

Natuurlijk kunt u op Fort Pannerden ook terecht voor een feest, vergadering, netwerkborrel of andersoortige bijeenkomst. Wij bouwen de ruimtes op naar wens, zoals bij een gezellig diner een lange tafel dwars door het museale gedeelte of een walking diner door de gangen van het fort bij een relatiedag.

Neem een kijkje op Fort Pannerden

 

Escape Room Elements

In het fort zijn reeds een aantal gave activiteiten aanwezig, zoals de escape room Elements. Echter, in plaats van te ontsnappen uit een ruimte gaat u met een kist door het fort meerdere puzzels en raadsels oplossen. Daarnaast is er een geweldige natuurwandeling / speurtocht rondom de prachtige natuur van het fort. Mocht u een familiedag doen met uw bedrijf, dan is er ook voor de kleine kinderen een hele stoere speurtocht door het fort.

Eventmanagers

Fort Pannerden is sinds 2016 open en nog steeds in ontwikkeling. Neem daarom contact op met onze event managers voor de mogelijkheden. Zij bedenken graag samen met u een evenement op maat.

Locatie Fort Pannerden

Enkele van onze andere forten

fortwerkiv

Fort Werk IV

Bussum, Noord-Holland

 • Capaciteit: 25 - 140
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Gezellig, culinair