Fort Diemerdam ligt vlak bij de Amsterdamse wijk IJburg op nog geen 2 kilometer van de A1. En toch midden in het rustieke groen. Dit maakt dit fort bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes. Of het nu gaat om een vergadering, teambuilding of een bedrijfsfeest. U heeft op Diemerdam geen moment het idee dat u direct nabij het drukke Amsterdam zit.

Bedrijfsuitje in Werelderfgoed

Fort Diemerdam is één van de forten van Stelling van Amsterdam. De Unesco heeft deze bijzondere verdedigingslinie aangemerkt als Werelderfgoed vanwege het bijzondere karakter. En u kunt uw bedrijfsuitje op deze bijzondere historische locatie houden.

Historisch Fort Diemerdam

Diemerdam bestaat uit het historische fort en een conducteurswoning. Deze laatste is verbouwd tot modern paviljoen. Dit is een uniek bouwwerk met een prachtig uitzicht over het fortterrein. Dit schitterende fort is hierdoor uitermate geschikt voor een grote variëteit aan activiteiten. Van vergadering tot relatiedag, van teambuilding tot personeelsfeest.

Voor vergaderingen en teambuilding kiest u natuurlijk niet voor een geijkt conferentiecentrum, maar voor een locatie waar u er echt uit bent. Zo kan het team zich volledig richten op de activiteiten. Fort Diemerdam is hiervoor bij uitstek geschikt. U zit namelijk aan de Diemerzeedijk, los van de hectiek van de dagelijkse routine. Ideaal voor een heidag of een brainstormsessie.

Enkele van onze activiteiten op Fort Diemerdam

activiteit fort defender 1,5 meter afstand

Fort Defender

Test je behendigheid met mini Landrover Defenders op een parcours vol met bruggen en tunnels. Vanaf 8 personen.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 1 - 2 uur
 • Van 8 - 20 pers. (meer op aanvraag)
 • Mogelijk op bijna alle locaties

Bekijk deze activiteit »

Diverse teambuildingsprogramma’s

Fort Evenementen biedt op Fort Diemerdam een groot aantal activiteiten die uw vergadering of teamdag bijzonder maken. Zo bieden we leuke workshops als onderbreking voor het vergaderprogramma. Maar we hebben ook bijzondere teambuildingsprogramma’s die zijn geënt op de locatie en de geschiedenis van de forten. Zoals Fort Trivial, gebaseerd op Trivial Pursuit. Uitdagende spellen laten uw collega’s op verschillende manieren samenwerken. Of de Fort Room VR. Dat is een escaperoom met virtual reality die alleen is op te lossen als de teamleden samenwerken.

Neem een kijkje bij Fort Diemerdam

 

Vergaderzalen en parkeren

Fort Diemerdam heeft drie vergaderzalen. Het fort biedt plaats aan groepen van 20 tot 120 personen. De parkeerplaats telt ongeveer 40 plaatsen en het parkeren is gratis. De catering is met paviljoen puur in uitstekende handen. Of het nu gaat om een borrel, een diner of een barbecue. Informeer bij onze eventmanagers voor de mogelijkheden om uw bedrijfsuitje op maat te maken.

Locatie Fort Diemerdam

Enkele van onze andere forten

topfort
Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeertopfort

Weesp, Noord-Holland

 • Capaciteit: 5-150
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Groen, stoer
topfort
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuidentopfort

IJmuiden, Noord-Holland

 • Capaciteit: 20 - 600
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Zakelijk, outdoor
fortnieuwersluis

Fort Nieuwersluis

Nieuwersluis, Utrecht

 • Capaciteit: 10 - 30
 • Geopend: Hele jaar
 • Sfeer: Intiem, groen