Als fortenspecialist vindt u in ons aanbod locaties uiteraard vooral forten. Onderstaand vindt u een overzicht van wat wij aanbieden voor uw zakelijk evenement. Mocht er niets tussen zitten voor u, neem dan graag contact met ons op, want naast deze historische gebouwen, hebben wij samenwerkingen met andere historische locaties zoals oude fabrieken, molens, etc. De meeste forten zijn het hele jaar door geopend dus u kunt voor al uw evenementen terecht op deze schitterende erfgoed locaties.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Arrangementen op de forten

Fort Evenementen biedt meerdere arrangementen op de forten. Zo is er voor ieder wat wils. In ons aanbod vinden jullie forten rondom Amsterdam. Alle arrangementen zijn all inclusive inclusief een leuke keuze activiteiten. Bij Forteiland IJmuiden en op Fort Uitermeer kunt u uw eigen evenement samenstellen.

Teambuilding activiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in teambuilding activiteiten op deze bijzondere locaties. Deze activiteiten ontwikkelen wij zelf, waardoor wij de sfeer van vroeger terug kunnen brengen in jullie unieke bedrijfsuitje.

Hollandse Waterlinie

De Oude Hollandse Waterlinie werd in de 17e eeuw gebouwd ter bescherming van Nederland. In de 19e eeuw kwam Utrecht hierbij en werd het de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze laatste bestaat uit meer dan 40 forten van Pampus bij Muiden tot aan de Biesbosch. Langs deze weg vind je niet ook vele bunkers, batterijen en vestingsteden.

Stelling van Amsterdam

De Stelling van Amsterdam was een verdedigingslinie rondom Amsterdam en is gebouwd rond de 20e eeuwwisseling. Deze linie is 135 km lang en heeft ook meer dan 40 forten van Pampus, via IJmuiden tot aan Edam. Sinds 1996 is de Stelling onderdeel van de Werelderfgoedlijst van UNESCO.