Wij garanderen dat jullie op Fort IJmuiden een onvergetelijke ervaring gaan beleven! Dit bijzondere fort is al uniek omdat het op een eiland ligt en alleen per boot te bereiken is. Kies hierbij een RIB als overvaar-boot (scheuren met 70 km/u over de Noordzee) en de start van je evenement is spectaculair!

Fort IJmuiden terug in de tijd

Op het Fort IJmuiden waan je je even terug in de tijd, terwijl alle moderne voorzieningen aanwezig zijn. In dit stoere fort zijn er nog vele authentieke details te zien en waan je je dus ook echt in een fort. Kom je hier vergaderen, dan is alles aanwezig wat je hiervoor nodig hebt, zoals Wifi en beamer met scherm. Daarnaast kan het fort verwarmd worden, dus ben je hier het hele jaar door van harte welkom!

Mogelijke andere locaties

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Bedrijfsuitje met Fort Discovery

Ga voor je bedrijfsuitje op ontdekkingstocht met de Fort Discovery hier. Dit geweldige teambuilding programma stel je vooraf zelf samen in overleg met de locatiemanager. De Fort Discovery bestaat uit activiteiten als abseilen vanaf de fortmuur. Of een rondleiding met kennisquiz in kopspijkers. Of team in balance waar je op een grote “wip” staat met je team en deze in balans moet houden. Genoeg te doen voor sportievelingen, maar zeker ook voor de geest zijn er leuke groepsactiviteiten.

Meerdaagse evenementen

Bij Fort IJmuiden organiseren wij ook regelmatig meerdaagse evenementen. Ga bijvoorbeeld op dag 1 vergaderen en brainstormen, overnacht in het hotel waar wij jullie met de boot naar toe brengen en daag elkaar de tweede dag uit in het teambuilding programma van de Fort Discovery. Wilt u afwisseling van locatie? De eigenaar van het fort heeft op het strand van IJmuiden ook een heel bijzonder strandpaviljoen die helemaal voor jullie gereserveerd kan worden, inclusief coole strandactiviteiten zoals een drakenrace in de branding of blokarten.

Mogelijke arrangementen bij Fort IJmuiden