Fort Evenementen organiseert voor uw bedrijf bijzondere bedrijfsuitjes. Dit doet we op tientallen forten van de verschillende waterlinies. Wilt u uw vijftigjarig jubileum vieren, een actief bedrijfsuitje voor uw personeel of een nieuw product lanceren? U vindt voor elke activiteit een passende en stoere locatie bij ons evenementenbureau.

Groot scala bijzondere bedrijfsuitjes

Fort Evenementen biedt u een groot scala aan bedrijfsuitjes. U kunt natuurlijk vergaderen op een fort. Of u kunt er ook een groot feest houden. Of een leuk dagje uit met uw team. Maar Fort Evenementen biedt ook tal van activiteiten. Al deze activiteiten laten uw medewerkers of gasten op een uitdagende manier samenwerken. We bieden bijvoorbeeld het programma Fort Trivial, gebaseerd op Trivial Pursuit. Wel eens gedacht aan een ouderwets gezellige autopuzzeltocht door de omgeving van het fort?

Goede verzorging

Natuurlijk zult u zelf moeten vergaderen. Maar ons team staat borg voor een goede verzorging. Wilt u koffie bij uw vergadering? Of wilt u een compleet verzorgde catering op uw jubileumfeest? Misschien een boottocht naar het fort? Onze event managers zijn ter plaatse en regelen alles. Zij ontzorgen van A tot Z, zodat u zelf volop kunt genieten.

Mogelijke locaties van Fort Evenementen

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden

IJmuiden, Noord-Holland

  • Capaciteit: 12 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Zakelijk, outdoor

Persoonlijke aandacht

Wij bieden iedereen persoonlijke aandacht. Wij zijn een middelgroot evenementenbureau. Dat betekent dat wij iedereen de persoonlijke aandacht kunnen bieden die hij of zij nodig heeft. Onze event managers houden altijd persoonlijk contact. Zij spreken met u uw wensen door. En ze zijn ook bij elk bedrijfsuitje ter plaatse voor vragen.

Bijzondere locaties voor bijzondere bedrijfsuitjes

Onze forten zijn bijzondere locaties voor bijzondere bedrijfsuitjes rondom Amsterdam. Wilt u een feest op een forteiland? Of een bedrijfsuitje in het Gooi? Fort Evenementen kan kiezen uit meerdere forten en activiteiten. Zo vindt u altijd een uniek, stoer fort dat past bij uw activiteiten.

Mogelijke arrangementen van Fort Evenementen