Evenementen

|Evenementen
Evenementen 2017-02-14T20:34:52+00:00
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje organiseren? Organiseer een middag met leuke en spannende activiteiten en sluit af met een uitgebreide borrel en een barbeque op één van de mooiste forten van Nederland.

Lees meer
Jubileum

Organiseer een jubileum op één van onze prachtige fortlocaties en start de dag met een leuke activiteit voor uw collega’s en sluit af met een spetterend feest.

Lees meer
Personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren op een stoere locatie. Met verlichting en decoratie maken wij van het fort een prachtige locatie voor een feest om nooit te vergeten.

Lees meer
Personeelsuitje

Samen met het personeel op pad voor een leuke middag vol activiteiten met aansluitend een borrel en barbeque op bijzondere en culturele forten.

Lees meer
Product Launch

Wilt u een nieuw product of dienst lanceren, bekijk dan de mogelijkheden op één van onze historische fortlocaties.

Lees meer
Relatiedag

Nodig uw relaties uit op een historische locatie en laat een verpletterende indruk achter zodat ze u nooit vergeten.

Lees meer
Teambuilding

Teambuilding programma’s op bijzondere locaties en op maat gemaakte programma voor een optimaal resultaat.

Lees meer
Teamuitje

Breng je team dichter bij elkaar met een teamuitje op een fort met leuke en spannende activiteiten.

Lees meer

Evenementen op maat

Alle fortevenementen worden bij ons op maat gemaakt. Ook voor onze activiteiten geldt dat wij deze voor u op maat kunnen maken. Dit kan vaak ook inhoudelijk. Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw bedrijf bij de iFort Challenge tot bijvoorbeeld het verzamelen van puzzelstukken van een foto van uw bedrijf bij Fort Trivial. Wij denken graag met u mee.

Creatieve invulling

Veel van onze programma’s zijn ook in te zetten voor teambuilding. Dit kan een spelprogramma zijn waarbij er samengewerkt moet worden, maar ook waarbij we een trainer inschakelen om de persoonlijkheden binnen het team bijvoorbeeld te analyseren tijdens één van de activiteiten. Mocht u hier interesse in hebben, dan gaan wij graag met u in overleg.

Offerte aanvragen