Wilt u met uw eindejaarsborrel écht indruk maken op uw personeel of relaties? Denk dan eens aan Winter Fortenland bij Fort Uitermeer in Weesp, vlakbij Amsterdam. Op deze stoere, historische locatie bouwen wij de voormalige munitiewerkplaats om tot een Winter Wonderland, de ideale plek voor een eindejaarsborrel in over de top kerstsfeer met hilarische kerstactiviteiten!

Winters festival eindejaarsborrel

Winter Fortenland is een winters festival in ultieme kerstsfeer. Een unieke kans om uw collega’s of relaties de jaarlijkse eindejaarsborrel op een wel heel bijzondere manier te laten beleven. Combineer uw kerstuitje bijvoorbeeld met winterse activiteiten zoals een potje curling, een ontsnapping uit de escape-skigondel, boogschieten op de neus van Rudolph óf stap in de stoeltjeslift en ski de piste af in virtual reality. Sluit af met een borrel in de Schnappsbar of geniet van typisch Oostenrijkse Kaiserschmarren bij een van de kerstkraampjes.

topfort
Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeertopfort

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 5-150
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer
topfort
Fort 1881

Fort 1881topfort

Hoek van Holland, Zuid-Holland

  • Capaciteit: 25 - 500
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Historisch, authentiek

Eindejaarsborrel in over de top kerstsfeer

Scheve kerstbomen, een kerstquiz, touwtrekken en kopspijkers het komt allemaal voorbij in de Fort X-mas Challenge. Een hilarisch teambuilding programma waarbij uw collega’s of relaties het tegen elkaar opnemen in het decor van Winter Fortenland of op één van onze andere historische locaties. Uiteraard kunt u afsluiten met een eindejaarsborrel in het fort.

Fort X-mas Challenge

Fort X-mas Challenge

Een hilarisch spelprogramma met diverse opdrachten in kerstsfeer die je zelf van tevoren uitkiest. Vanaf 10 personen.

  • Programma op maat, binnen en buiten
  • Duur: ca. 2 uur
  • van 10 - 170 personen
  • Mogelijk op bijna alle locaties

Bekijk deze activiteit »

All-inclusive arrangement

De Fort X-mas Challenge is een all-inclusive arrangement bij Fort Uitermeer waarbij drankjes en hapjes zijn inbegrepen. Net als alle materialen, de begeleiding en de kerstbomen met decoratie. Het programma duurt ca. 4 uur en kan uitgebreid worden met een kerstdiner. Uiteraard kunt u deze hilarische groepsactiviteit ook in onze andere forten beleven. Liever alleen een eindejaarsborrel? Geen probleem, informeer gerust naar onze andere winterse arrangementen. We stellen graag het ideale kerstuitje voor u en uw bedrijf samen.