Wilt u met uw eindejaarsborrel écht indruk maken op uw personeel of relaties? Denk dan eens aan X-mas Challenge bij Fort Uitermeer in Weesp, vlakbij Amsterdam. Op deze stoere, historische locatie bouwen wij de voormalige munitiewerkplaats om tot een Winter Wonderland, de ideale plek voor een eindejaarsborrel in over de top kerstsfeer met hilarische kerstactiviteiten!

Winters festival eindejaarsborrel

De X-mas Challenge is een winters activiteit in ultieme kerstsfeer. Een unieke kans om uw collega’s of relaties de jaarlijkse eindejaarsborrel op een wel heel bijzondere manier te laten beleven. Combineer uw kerstuitje bijvoorbeeld met winterse activiteiten zoals een potje curling, de Merry (christ)quiz of de rendier challenge. Allemaal in competitie verband! Sluit af met een borrel in de Schnappsbar.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Eindejaarsborrel in over de top kerstsfeer

Scheve kerstbomen, een kerstquiz, touwtrekken en kopspijkers het komt allemaal voorbij in de Fort X-mas Challenge. Een hilarisch teambuilding programma waarbij uw collega’s of relaties het tegen elkaar opnemen in het decor van Fort Uitermeer in kerstsfeer. Uiteraard kunt u afsluiten met een eindejaarsborrel in het fort.

All-inclusive arrangement

De Fort X-mas Challenge is een all-inclusive arrangement bij Fort Uitermeer waarbij drankjes en hapjes zijn inbegrepen. Net als alle materialen, de begeleiding en de kerstbomen met decoratie. Het programma duurt ca. 4 uur en kan uitgebreid worden met een kerstdiner. Liever alleen een eindejaarsborrel? Geen probleem, informeer gerust naar onze andere winterse arrangementen. We stellen graag het ideale kerstuitje voor u en uw bedrijf samen.