Sluit dit jaar als bedrijf eens extra feestelijk af met een winters festival in het Gooi! Nodig uw collega’s of relaties uit naar ons eigen winter wonderland “Winter Fortenland” bij Fort Uitermeer in Weesp, een unieke plek voor uw eindejaarsborrel.

Fort Uitermeer Weesp

Fort Uitermeer

Weesp, Noord-Holland

  • Capaciteit: 15-100
  • Geopend: Hele jaar
  • Sfeer: Groen, stoer

Fort Uitermeer

Een deel van het prachtig vernieuwde terrein van Fort Uitermeer wordt in december omgetoverd tot Winter Fortenland. In deze over de top kerstsfeer ontvangt u collega’s of relaties voor een extra feestelijke eindejaarsborrel in Het Gooi. Geniet van winterse hapjes, drankjes uit de schnappsbar en hilarische kerstactiviteiten zoals een skigondel escape room, boogschieten op de neus van Rudolph, curling of een kerstkaraoke. Vast dat uw gasten deze Winter Fortenland middag of -avond niet snel zullen vergeten!

Fort X-mas Challenge

Combineer uw eindejaarsborrel in Het Gooi met een hilarisch kerst spelprogramma waarbij samenwerken en plezier de ingrediënten vormen voor een ultiem kerstgevoel met uw collega’s of relaties. We verdelen uw gezelschap in teams en elk team krijgt een kale kerstboom. Bij iedere opdracht is kerstdecoratie te winnen en het team met de mooist versierde kerstboom wint een sprankelende prijs. De Fort X-mas challenge kan op verschillende forten gedaan worden als gezellige interactieve aanvulling op uw eindejaarsborrel. Organiseert u een eindejaarsborrel op kantoor? Neem contact op voor de mogelijkheden van een X-mas Challenge op uw eigen bedrijfslocatie.

All-inclusive arrangementen

In samenwerking met Paviljoen Uit & Meer bieden wij u drie all-inclusive arrangementen aan bij Winter Fortenland op Fort Uitermeer. Zo kunt u kiezen uit een gezellige eindejaarsborrel met maaltijd vullende kersthapjes. Of kies voor borrelen met aansluitend een kerstdiner in het Paviljoen of voor een eindejaarsborrel met ons hilarische spelprogramma de Fort X-mas Challenge waarbij u teambuilding met collega’s combineert met een onvergetelijke eindejaarsafsluiting! De arrangementsprijzen zijn inclusief drankjes, borrelhapjes, het kerstdiner en de activiteiten zodat u geen verrassingen achteraf heeft. Voor het kerstdiner kunt u kiezen uit een driegangen shared dinner of een winter BBQ. Wij adviseren u graag over de meest optimale invulling voor uw eindejaarsborrel in Het Gooi.